Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość widzialem w stopce

kciukiemjest brzydka

Polecane posty

pierwsze moje miesiace na kafe (zawszepod czarnym) byly takie, ze czarni mnie nie lubili i to bardzo tak mi sie wydaje, w kazdym razie nie mialam ,,bratnie j duszy'' chyba pomaranczki zazdroszcza carnym, bo zamiast przyzwyczajac wszystkich do jednego nicka i w ten spsoob sie poznac jakos tam, wola gnoic kazdego za kazdym razem z innego nicka

Gość kciukiem nie pocieszaj sie
tak czy tak, jestes brzydka:) jakbys byla ladna to bym ci napisala ześ ladna. ale jestes brzydka ;)

Gość lezka23...
a wiec tak moim zdaniem zadna pieknosc z tej dziewczyny ani paszczur zwykla jakich wiele na ulicy do brzydula30 ---> Ty tez pieknoscia nie jetses ale wydajesz mi sie sympatyczna:)

Gość wygląda jak pół dupy zza krzak
a

wg mnie i tych co mnie znaja jestem bardzo ladna, dla co niektorych piekna. nie oszukuje, ze mam mega nos, bo mam i ze to zdjcie jest sprzed 3 lat i nie za bardzo na nim wyszlam. ale jak to sie mowi :,,spoko'' dojdzie fotka jak najbardziej aktualna:) wtedy mozece mnie zwyzywac co sil:)

Gość emilkkaaaa
piekna??????? haha to juz widze jak twoje kolezanki wygladaja

Gość amyslsecochcesz
Kciukiem wyglada na ładną. Ale żelastwo w twarzy nawet pięknej powoduje, że odwracam się z niesmakiem. Klnę obecną modę na szpecenie się ! I czekam aż kobiety zaczną se twarze tatuować. Jak papuasi czy inni murzyni. Ech...

Gość 175
hehe kciukiem! ładna ładna

Gość lezka23...
brzydula30--->:) nie ma za co ale wygladasz na mila i sympatyczna widac po oczach

Gość 175
brzydula nick masz sprzeczny ze swoim wygladem

Gość bułka z serem i pomidorem
ja jestem ciekawa po co wy wstawiacie swoje foty na kafe. ja kiedys tu wrzucilam swoja (bylam wtedy jedna z "gwiazd" kafeterii :D) i nastoletni onanisci kilka miesiecy ten fakt przezywali, nawet na o2 sie to zdjecie pojawiło i sie nim podniecali. to byl najwiekszy blad jaki popelnilam, na szczescie im przeszło.

nie przesadzajcie! kciukiem jest ładna - ma super kruczoczarne włosy, mocną oprawę oczu i super dolną wargę, inne ciuchy, odpowiedni makijaż, bez kolczyka -> nie jeden by się za nią obejrzał, a poza tym wydaje mi się, że ma taki typ urody, co pięknieje wraz z wiekiem i pewnością siebie, jak odnajdziesz swój styl, będziesz wyglądać super :) brzydula30 -> nie jest brzydka, tylko może inna fryzura i to zdjęcie w oknie jest niezafajne, ale za to na plaży wyszłaś O.K.

niestety teraz wygladam troche inaczej, a kluje sie juz od 6lat, tu wyciagne , a tam wbije inny;) ale juz mi to prechodzi (po cholernej bliznie na dekolcie:O ) a moje przyjaciolki sa sliczne;) wszystkie 3, a kazda inny typ urody.

Gość brzydula ma klasa
cycki, ale nie jest blondynką, szkoda

Prawiczki, i wszyscy inni czarni, kciukiem prawdopodobnie sama założyła ten topik (podobnie jak ten wczorajszy), żebyście przekonywali ją, że nie, że wcale nie jest brzydka lecz piękna.

Gość bułka z serem i pomidorem
brzydka nie jest, ale piekna tez nie. rzeklabym moze, ze zaniedbana lekko, ale kazdego da sie wyrobic :D

Gość kciukiem a masz w łechtaczce
kolczyk, bo twój luby, pewno nie daje rady, i musisz sobie sama radzić

nie przesadzajcie! kciukiem jest ładna - ma super kruczoczarne włosy, mocną oprawę oczu i super dolną wargę, inne ciuchy, odpowiedni makijaż, bez kolczyka -> nie jeden by się za nią obejrzał, a poza tym wydaje mi się, że ma taki typ urody, co pięknieje wraz z wiekiem i pewnością siebie, jak odnajdziesz swój styl, będziesz wyglądać super dzieki;) a co do ostatnieigo zdania, cos podobnego chcialam napisac, ale po 2 pwiach nie mysle jak przed nimi, ale powtarzam, ze to zdjecie sprzed 3 lat:P

ach jak ja lubie odpierac ataki:P:P panterka w kropkę - wcozrajszy tema ja zalozylam, dzis zalozyla go jakas ,,zyczliwa'' pomaranczka a ,,wyrobiona'' jestem juz od dawna, calkieminaczej wygladam, ale co mozna wywnioskowac po tym zdjeciu? sylwetki nie dam, bo nie mam, poza tym dalam to zdjecie, zeby ludzie wiedzieli jak wygladam z twarzy , a nie czy mam kosktke krzywa czy dupe gruba:P IZADNYM EMOKIEM NIE JESTEM QRWA. kolczyka w lechtaczce sie jeszcze nie dorobilam i raczej nie dorobie;)

Gość śliczna dziewczyna
no ta kant