Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama z okolic

pytam bo niewiem,do mam pol rocznych dzieci

Polecane posty

Gość mama z okolic

czy wasze polroczne dzieci kapiecie jeszcze w w wanience takiej dla niemowlat czy w wannie zwyklej?? i czy dajecie juz pic z kubeczkow niekapkow???

ja kapie corke jeszcze w wanience dla niemowlat, mamy duza i mala spokojnie sie miesci :) do duzej wanny przesadze ja kiedy bedzie sama pewnie siedziec co do kubkow niekapkow,to nie uzywam, a jak rozpoczne to wymienie ten sztywny smoczek na smoczek jak od butelki ;) tak nam radzila pediatra , po tym sztywnym moze zrobic sie wada zgryzu a pamietam jeszcze jak mowili o tym w tv

Odpowiem, chociaz moje dziecko jutro skonczy 2 latka :-P Kubeczkow niekapkow synek nigdy nie chcial uzywac, bardzo wczesnie zaczal pic ze zwyklych kubkow. A na spacer bralam mu napoj w butli ze smokiem :-O Wanienka.... od jakiegos roku dopiero kapie sie w duzej wannie, wczesniej swietnie sie czul w swojej malej ;-)

Gość hmm2
kolejna pojebana mamuska ktora nie ma wiekszych problemow zglupialyscie sie calkiem kobiety cos wam mozg zezarlo debilki

Gość mama z okolic
no wlasnie moj juz sie nie miesci do wanienki i mysle nad przestawieniem go do duzej,,, chociaz sam stabilnie jeszcze nie siedzi

Gość mama z okolic
hmm2 a moze bardziej sprecyzujesz o co co biega?? jakies kompleksy??

Gość hmm2
no sory chyba sama powinnas wiedziec czy dziecko miesci sie jeszcze do malej wanienki czy juz nie?????? no kurwa a ty tu takie pytania zadajesz hujowa matka z ciebie jak tak prostych rzeczy nie potrafisz okreslic

w mothercare mozna kupic taka mate antyposlizgowa i z nia siedzonko- super sprawa, moj sie wlasnie od 6mies kapie w duzej wannie. a niekapki do tej pory choc i z kubka tez pije i przez slomeczke tez:)

w mothercare mozna kupic taka mate antyposlizgowa i z nia siedzonko- super sprawa, moj sie wlasnie od 6mies kapie w duzej wannie. a niekapki do tej pory choc i z kubka tez pije i przez slomeczke tez:)

Gość mama z okolic
ja wiem doskonale czy sie miesci czy nie, pytam o opinie jak inne mamy robia... a jesli tobie to przeszkadza to wypad. Nie odpisujesz na temat to najlepiej nic nie pisz

Gość mama z okolic
moze kupie takie cosik, nie wiedzialm ze jest cos takiego