Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magnoliokonwalia

Jak często zmieniacie bieliznę? - pytanie do dziewczyn

Polecane posty

Gość naturreeellllkkaa
Ja wcale nie twierdze że są na tym świecie brudasy, ale nie popadajmy w skrajności. Gdybym miała wode za free mogłabym się kąpać i 7 razy dziennie, ale ja za kazdy metr płace, tak więc sam nie wiesz o czym piszesz...

Ale jak przychodzisz np. z pracy o 16-17 to nie masz ochoty się umyć? Szczególnie, że takie upały? I nie chodzi czy śmierdzi czy nie ale jednak jest dyskomfort bo nikt mi nie powie, że w upały po 30 stopni nie paruje:) A póżniej jednak troche godzin też coś się robi no chyba, że ktoś po pracy myje się i nic już nie robi...

I co niektórzy mają z tym szorowaniem. Jest coś takiego jak szybki prysznic. Skrajności: albo kąpiel z szorowaniem albo nic:D O dziwo jest coś jeszcze!!!!!

Gość Śmierdzieć jest beee
Wniosek jest jeden, trzeba się myć to nie boli. Do indywidulnego przemyślenia.... Pozdro dla nieśmierdzących Ps. oprać opierać pot. wyprać komuś wszystkie brudne rzeczy Żródło: Słownik języka polskiego W. Doroszewskiego

Gość lilia12234htb
Ja też nie te=wierdzę a te słowa to były do Estery która jest mega czyścioszką ciekawe gdyby wody przez dwa dni nie było to nie wiem co by zrobiła

Gość w ktorej minucie ten znaczek
BędęTwojąDziś I co niektórzy mają z tym szorowaniem. Jest coś takiego jak szybki prysznic. Skrajności: albo kąpiel z szorowaniem albo nic O dziwo jest coś jeszcze!!!!! witch dokladnie po wstaniu z lozka prysznic po powrocie z pracy/miasta/etc prysznic a na wieczor dluzsza kapiel:) lilia fakt faktem Ty swoja racje tez masz, mi wystarcza dwa razy dziennie prysznic/kapiel jak nie wychodze z domu jak gdzies ide to po powrocie tez szybki prysznic. i czytajac niektorych to Osoby ze sklonnosciami do pocenia faktycznie powinny siedziec ciagle w wannie;)

Gość naturreeellllkkaa
Esteta To chyba facet, ale co prawdziwy facet robi na kobiecym forum ;) ?

Gość w ktorej minucie ten znaczek
Śmierdzieć jest beee Wniosek jest jeden, trzeba się myć to nie boli. Do indywidulnego przemyślenia.... Pozdro dla nieśmierdzących Ps. oprać opierać pot. wyprać komuś wszystkie brudne rzeczy Żródło: Słownik języka polskiego W. Doroszewskiego dlugo szukalas tego w google?? btw studiujac polonistyke bylam uczona ze to slowo juz nie jest uzywane w mowie polskiej mimo ze figuruje w slownikach wiec 🖐️

Gość Śmierdzieć jest beee
Nie długo. Polonistyka i taka niska kultura oraz słaba składnia wypowiedzi, hmmm ciekawe. Mniejsza z tym, temat dobry, kilka osób pewnie się zastanowi. Pa

Czasem tylko prysznic robię bo bym w te upały w długiej kąpieli chyba oszalała co nie zmienia faktu, że mycie nie boli. Kąpiel, prysznic - obojętnie, aby tylko o to dbać. I wcale nie trzeba dużo na wodę wydawać.

Gość opamieta sie kazyd wedr
Przesadzacie... ja biorę prysznic w takie upały raz dziennie, albo wieczorem albo rano. Nie podmywam dupy co godzinę i nie zmieniam 3 razy dziennie ciuchów a nie wali ode mnie i czuję się czystą, zadbaną kobietą 🖐️

Gość fgrt
To chyba tylko na dupie siedzisz bo każdy się poci bardziej lub mniej w takie upały. Zadbanie to też mycie. Nie wiem kto moze sie czuć czysto po całym dniu pracy plus jeszcze reszta dnia

Gość fgrt
I nie musi od ciebie walic. chyba, ze uznajesz jak wali to mycie. kazdy sie poci w takie upaly, a zima to co raz na tydzien "bo czuję się zadbana i świeża oraz nie wali"?

Gość TSKA
Czy wali to trzeba spytać innych. To, że nie śmierdzisz typowo potem to nie znaczy, że nie czuć, że jesteś styrana po całym dniu. Po drugie: bluzki też nosicie parę dni? Wydaje mi się, że jeśli bluzka jest nieswieża to stanik tym bardziej szczególnie, że za oknem ponad trzy dychy.

Gość yhmmmmmmmmm
Majtki codziennie wlasciwie to rano zakladam swierze wieczorem zdejmuje bo przebieream sie w cos do spania, no i rano znowu nowe.Jesli sie kompie to tez zmieniam. Stanik tez codziennie.

Gość gęgający gołąb
a tam przesadzacie - myjąc się zmywacie wabiące mężczyzn feromony, które głównie się gromadzą w miejscach intymnych :P taka panna z 3 dniowymi majtami na pupce to dopiero wabi samców swoimi feromonami :P :P :P

Gość ewa......78
wszystkie udaja czyste, gacie zmieniaja 2 razy dziennie, stanik co 2 dni, jak ktos nosi stanik tydzien to zaraz wyzywacie od brudasow.. jestescie zalosne!!!!! Kogo chcecie oklamac, same dobrze wiecie, ze klamiecie. Gdyby faktycznie kazda zmieniala gacie codziennie to tylu facetow nie narzekaloby na smierdzace pipska KLAMCZUCHY

Gość gość
Nie wyobrażam sobie jak można codziennie nie zmieniać stanika A w bluzce też codziennie tej samej chodzicie? Czyli podsumowując majtki trza zmieniać codziennie, ubrania wierzchnie też tylko ten nieszczęsny stanik to jakiś super wyjątek To taka sama bielizna jak majtki, przepaca się i śmierdzi

Gość gość
majtki codziennie a stanik co trzy dni

Gość Mala Inga
Stanik i majtki po kazdej kapieli,a kapie sie codziennie a w te upaly nawet czesciej. Wystarczy pojsc na miasto i czlowiek wraca spocony a pot jak by nie bylo wsiaka w bielizne i ubrania.

Gość Mala Inga
11.46 dla mnie to tez nie normalne. Majtki zmieniaja codziennie,a stanika juz nie! Przeciez to tez bielizna i tez po calym dniu jak i majtki ten stanik jest przepocony! Fuj

Gość gość
jako ze nosze stanik 1-2 x w tyg to zmieniam go raz na miesiac a gatki codziennie, moj facet tez codziennie

Gość gość
ale z was brudaski jak można bieliznę co ileś tam dni zmieniać?! Ja zmieniam codziennie a mówi się, że to faceci brudasy ale wy to przebijacie wszelkie zboczenia brudności.

Gość Mala Inga
A pozniej sie kazdy dziwi ze tak smierdzi w mpk. Nawet jezeli ktos sie umyje a zalozy przepocony stanik czy bluzke to przeciez czuc! My jako kobiety powinnysmy swiecic przykladem dla mezczyzn jezeli chodzi o higiene i zmiane bielizny!

Gość emilka225867455
Majtki i biustonosz zmieniam codziennie nie wyobrazam sobie inaczej:o

Gość oollla
niby teraz wczystkie takie czysciochy a wali w komunikacji miejskiej bardziej od kobiet niz facetow :O

Gość gość
Czeste mycie srodkami jak mydlem i plynem nawet do higieny int- zaburza gospodarke i flore bakteryjna. Od tego robi sie np grzybica. Raz dziennie z pewnoscia starcza.

Gość gość
Majtki codziennie biustonosz po 2-3 włożeniach.

Gość gość
wszystkie udaja czyste, gacie zmieniaja 2 razy dziennie, stanik co 2 dni, jak ktos nosi stanik tydzien to zaraz wyzywacie od brudasow.. jestescie zalosne!!!!! Kogo chcecie oklamac, same dobrze wiecie, ze klamiecie. Gdyby faktycznie kazda zmieniala gacie codziennie to tylu facetow nie narzekaloby na smierdzace pipska KLAMCZUCHY x Bo to brudas. Sama jesteś żałosna. Do tego obrzydliwa. Nie mam potrzeby kłamać na temat higieny osobistej. Codzienna zmiana majtek i biustonosza max co 2-3 dni to standard.