Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magnoliokonwalia

Jak często zmieniacie bieliznę? - pytanie do dziewczyn

Polecane posty

majtki raz- 2 dziennie. stanik co kilka dni. nie wyobrażam sobie nosić tych samych majek 2 dni albo dłużej:/

Gość kobieta na wysokim opcasie
ale przecież na majteczkach są bakterie z naturalnej flory :O ja tylko stringi zmieniam codziennie, resztę co drugi dzień

A fuuuuu i wszystkie jesteście brudasami!!!! Bielizan jeszcze bardziej się brudzi a przede wszystkim poci- niż odzież wierzchnia. I skoro zmieniasz codziennie koszulke- a spodnie ewen. 2-3 dni. To jak dłuzej możesz używać tej samej bielizny- beż prania! Fuuuu, codziennie- po każdej kąpieli. Czy to tak ciężko wyprać bieliznę, odświeżyć ją itd?? Przecież to samej dla siebie najbardziej powinno się robić, dla swojego własnego dobrego samopoczucia!

Gość Izóchnaaaaaaaaaaa
:D oj dziewczyny :) codziennie zmienia się majtochy i staniczek hahahaha

Gość ale sie podniecacie
tym tematem.😴

Gość oj ja czasami majtki nosze 4
dni :P a jak mam sie spotkać z facetem to zmieniam na nowe :D

Gość figaaa z makiem
Gacie codziennie. A ze stanikami to też różnie, bo zazwyczaj noszę codziennie inny wiec też ciezko powiedziec. A po jednym noszeniu brudny nie jest raczej. Po prostu - jak widzę, że jest już nieświeży, to piorę ;) Ale ni wyobrażam sobie gaci nosić więcej niż jeden dzień! Czasem jak śpię nieplanowanie u kumpeli i potem rano musze zalozycz \"wczorajsze\" majty to mi niedobrze z tym ;p

Gość landrynka332
eh mowi się, że to chlopacy nie zmieniają bielizny , wrecz przeciwnie baby są gorsze ;/

Gość syfiary zejeb**e
Syfiary straszne jesteście aż się rzygać chce!!!...jak sobie pomyślę, że później np w sklepie mierzę spodnie które wcześniej przymierzała jakaś syfiara co chodzi 3 dni w tych samych gaciach to mi słabo :0 Albo taka brudaska pływa obok mnie w basenie i korzysta z tej samej szatni :0 I później się dziwimy że tyle was siedzi na topicach z grzybicami pochwy :0 rzyg :0

Gość współczuję wam
bieliznę (w tym biustonosz) się zmienia nie rzadziej niż raz dziennie

Gość aż tak lubicie zajmowac sie
cudzymi dupami i tym co na nich jest?😴

Majtki - codziennie zmieniam Staniki - co 3-4 dni Sory nie chcę Cię urazić ale myśle że każda kobieta powinna codziennie zmieniać bieliznę bo to grozi grzybica nawet

Gość grzybicy nie tylko sprzyja
brak higieny ale tez i noszenie stringów a takze depilacja.:o

ja 2 razy dziennie myje sie i zmieniam bielizne! jak mozna tyle chodzic w majtkach? oblesne dziewuchy jak tak mozecie? nie smierdzi wam? bleeeeeee

Gość a ja zmieniam dwa razy
Na rok w Wielki Piątek i w Wigilię haha ale temat :)

Gość kobieta na wysokim opcasie
ja stanik zmieniam co 2 tygodnie , majtki codziennie czyste ale jak mam okres to zmieniam co 2 dni

Gość fgjkl
BOŻE!!!!! ludzie ja właśnie jadłam i prawie zapaskudziłam moją klawiaturke!!!! jak mozna zmieniac 4-5 dni bielizne?? nieno boga w to juz mieszac nie będe bo chyba nawet on tu niepomoże !!! dziewczyno przeciez ty wkońcu jakiąś bakterie złapiesz przeciez niewiem czy zdajesz sobie sprawe ale na twojej skórze jest ok 10 do 12 potęgi bakterii (źródło tablice biologiczne wydawnictwo adamantan str 211)!!!!! i miejsca intymne nie są wolne od tych bakterii!!!!!

Gość Kucyki Pony?
fgjkl - ale weź się tak nie podniecaj bo to temat z 2009 roku a te które zmieniały gacie co kilka dni pewnie grzybem obrosły

CODZIENNIE!!!!!!!-noszę wkładki higieniczne ale nie wyobrażam sobie bym miała kilka dni chodzić w tych samych majtach i w tym samym staniku!....

Gość tyddex
ja oczywiście zmieniam zawsze bielizną po każdej kąpieli. Kąpię się raz w tygodniu, w sobotę. A wy śmierdziele! Jak możecie się wymyć i założyć na czystą dupę brudne majty? No jak???????????????????? Fuj! Rzygam!

majtki codziennie. chyba, że zdarzy się nieoczekiwanie przenocować np. u chłopaka to przyznaję, że potrafię założyć te same jeszcze raz ale zaraz pędzę do domu zmienic. a najczęsciej pożyczam jego bokserk :P stanik różnie, zazwyczaj co 3 dni.

Gość haalinnka
do 7 dni potrafie majtki nosic ale juz zaczynaja sie klieic wiec wskazana jest wymianna

do 7 dni???? jezu dziewczyno!!!! kto wytrzyma w twoim towarzystwie???? i jeszcze mówisz że sie lepią! no fuck! co ty nie wiesz że trzeba je CODZIENNIE zmieniać? a wkładki higieniczne masz?

Majtki codziennie chociaż też używam wkładek Ktoś wspominał o skarpetkach - też codziennie, jeśli nosze rajstopy to też codziennie Stanik jak większość - kilka dni ale to tak nie wiem 2-3-4 zależy bo czasem ubieram dopasowany do stroju więc akurat codziennie zmieniam w tedy - stanik kilku dniowy wrzucam do pralki - jednodniowy przepieram sobie ręcznie jak mi się chce Nie wyobrażam sobie po umyciu ubrać tych samych majtek :O Chyba że też to co ktoś pisał że jak się czasem zdarzyło nocować niezaplanowanie poza domem ;)

Gość tykwinnka
Oczywiscie ze codziennie.Nawet sobie nie wyobrazam ze miałobybyc inaczej ;) Poza tym ja i tak staram sie kupowac bielizne bawełniana www.eko-bielizna.pl,wiec równiez przewiewna i delikatna,wiec tym samym staram się aby codziennie była ona świeża.

Gość klimandros11
Bo nei piedzi się w majtki.

Gość klimandros11
@98 procent kobiety Dlaczego zakładsz, że puszcza bąki do majtek? Mozna opuścić bieliznę i nie puszczać bąków w majtki.