Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magnoliokonwalia

Jak często zmieniacie bieliznę? - pytanie do dziewczyn

Polecane posty

Gość gugusiakiwa
Popieram ! Majtki codziennie, a stanik, co 2-3 dni to standard ! No chyba, że ktoś bardzo okrutnie się poci pod pachami i przez to nasz stanik "ucierpi", no to trzeba niestety częściej. Ja mam 6 staników : 2 białe, 2 czarne i 2 cieliste i uważam, że to wystarczy. Jak tylko zdejmę, to przepieram w rękach, to nie zajmuje dużo czasu, a jak ułatwia życie.

Gość gość
gość 2016.01.12 wszystkie udaja czyste, gacie zmieniaja 2 razy dziennie, stanik co 2 dni, jak ktos nosi stanik tydzien to zaraz wyzywacie od brudasow.. jestescie zalosne!!!!! Kogo chcecie oklamac, same dobrze wiecie, ze klamiecie. Gdyby faktycznie kazda zmieniala gacie codziennie to tylu facetow nie narzekaloby na smierdzace pipska KLAMCZUCHY x Bo to brudas. Sama jesteś żałosna. Do tego obrzydliwa. Nie mam potrzeby kłamać na temat higieny osobistej. Codzienna zmiana majtek i biustonosza max co 2-3 dni to standard. X Dokładnie. Ta wyżej to żałosny brudas i śmierdziel :P

Gość gość
Nie nosze stanika w domu, po 15 min wypadzie po bulki , chyba nie jest brudny i przepocony. Czasem mi sie przypomni zeby do prania wrzucic. A majtki czasem i trzy razy dziennie, a czasem raz na dwa dni. Nie uzywam wkladek, samo przez sie sie rozumie...

Gość gość
Ja w sumie też po domu nie noszę, więc zmieniam stanik co 3-4 dni. Majtki obowiązkowo codziennie, a w taki upał po każdym prysznicu.

Gość gość
Bywają takie dni że majtki zmieniam nawet 3x w ciągu dnia,stanik raczej co dzień .

Gość gość
Obowiązkowo codziennie.

Gość KOBIETY MUSZO
BYĆ DOBRZE WYMYTE POD PACHAMI

Gość gość
Co jest złego w zmianie majtek co drugi dzien? Biustonosz A, więc dwa razy w tygodniu

Gość gość
Jak można nie zmieniać codziennie? Kobiety które tego nie robią to syfiary albo są chore bo normalna kobieta nie będzie miała idealnie czystych majtek po całym dniu jeśli wiesz co mam na myśli... Wstrętne.

Gość gość
normalna kobieta nie będzie miała idealnie czystych majtek xx Sugerujesz że nie jestem normalna???

Gość gość
Co jest złego w zmianie majtek co drugi dzien? x Zapytaj ginekologa.

Gość gość
Biustonosz A, więc dwa razy w tygodniu x Rozmiar biustu nie ma wpływu na higienę, codzienna obowiązuje.

Gość gość
Biustonosz A, więc dwa razy w tygodniu x Rozmiar biustu nie ma wpływu na higienę, codzienna obowiązuje. xx ale ma wpływ na czystość, cycata śmierdzielko

Gość gość
Jakaś płaska wiesniara się oburzyla.

Gość gość
Biustonosz A, więc dwa razy w tygodniu x Rozmiar biustu nie ma wpływu na higienę, codzienna obowiązuje. xx ale ma wpływ na czystość, cycata śmierdzielko X Idź zmienic brudny stanik, flądro :P

Gość gość
Takie czekają do Wielkanocy :D

Rozmiar biustu nie ma wpływu ha higienę, chyba że są naprawdę duże i się stykają ciągle więc mogą się ciut bardziej pocić, ale to tak trochę argument na siłę. I nie wyobrażam sobie jak można kilka dni chodzić w tych samych majtkach to ohydne a przede wszystkim niezdrowe. nawet jak mam wkładki wymieniam majtki codziennie. Ciało się poci i majtki po jednym dniu wcale nie są czyste.

Gość gość
Biustonosz A, więc dwa razy w tygodniu x Rozmiar biustu nie ma wpływu na higienę, codzienna obowiązuje. xx ale ma wpływ na czystość, cycata śmierdzielko X Przepaskę na pryszcze też trzeba zmieniać codziennie, bo inni cię czują z daleka. I prać.

Gość gość
Biustonosz powinno sie zmieniac codziennie, nawet jezeli nosi sie go 2 razy. Takie sa zalecenia producentow zeby elastyczne wlokna mogly 1 dzien odpoczac, bo inaczej niszczy sie elastycznosc materialu. Majtki i 2x dziennie.

Gość gość
gość dziś Jakaś płaska wiesniara się oburzyla. x Leczy kompleksy. "- Co pan robi, doktorze? - Szukam piersi. - Piersi mam z przodu. - Z przodu już szukałem..."

Gość gość
Codziennie. Co to w ogóle za pytanie.

Gość gość
Biustonosz to tez bielizna do wiadomości brudasów.

Gość gość
Można pisać w kółko, a i tak nie dotrze.

Gość gość
najlepsza ta od częstości zmieniania stanika w zależności od rozmiaru :D

Gość gość
Moja żonka zawsze w piątek po pracy oddaje mi swoje majtki ktore nosi dwa trzy dni. Nie cierpi tego ale wybłagałem ją o to:) uwielbiam ten zapach,im mocniejszy tym bardziej ciarki mi przez ciało przechodzą:) w piątki zawsze na mojej poduszce już wieczorem czekają,wracam pózno do domu (taka praca) siadam w pokoju robie sobie drinka i porywam niespodzianke z poduszki ... żonka o dziwo juz sie nie sprzeciwia bo wie w jakim celu ją o to prosilem i wie co z nimi potem robie..:) o dziwo widac ze zaczela traktowac to ostatnio jako cos co jej sie podoba,nawet prosila czy mogla by raz popatrzec jak sie nimi zabawiam,jednak troche przy niej sie krępuje wiec raczej nie:)

Gość gość
Faceci mają z tym większy problem.

Gość gość
Ja nie pracuję tylko moj ukochany mąż i od Niego co trzu miesoace dostaję 10 zl na majtki i wtedy zmieniam a tamte wyrzucam a raz w roku stanik.

Gość gość
Gdzie te czasy, kiedy przysługiwały służbowe do pracy na drabinie... 😭

Gość migotka789000h
stanik raz na dwa tygodnie a majtki raz na tydzień zmieniam a jak są obs..e to częściej

Gość gość
Ja majtki zmieniam co dzień ,natomiast gdy mam okres to zdarza się że zmieniam dwa lub nawet trzy razy dziennie w zależności od potrzeby.