Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grafikoman

Dziewczyny, co mowicie w czasie seksu, o ile w ogole

Polecane posty

Gość Grafikoman

Gość ochhh i achhhhh
:)

Gość panipanna
ochhh achhhhh, kocham Cie, jestes boski, lubie jak tak robisz itp:)

Gość panipanna
po tez mowie, ze go kocham i zazwyczaj sie do niego przytulam. Kiedys mu powiedzialam , ze jest mistrzem minety to co sobie o tym przypomnial to sie usmiechal ::)

Gość Grafikoman
Hmm, no dobra :) Ale to juz wiedzialem :D Moze cos wiecej, bo konstruuje komiks erotyczny 3D i potrzebuje wiarygodnych tekstow do dymkow :D

Gość iguanAAAAaaaa
ja nie mowie ja krzyczę :P

Gość pieprz mnie

Gość ja milczę jak kamień
ale mój facet gada jak najęty aż czasem zakrywam mu usta nie tylko ustami a dłonią.

grafikoman, gdzie i kiedy bedzie mozna obejrzec efekty? :D w czym robisz? :P

Gość Paulinka 13334
Jestem Twoja :) Głęęęębiej! Kuwra jak mi dobrze :)

Gość zapobiegawcza
"NIE PRZESTAWAJ"-bo mój lubi w najfajniejszym momencie zmienić pozycję,albo przerwać coś fajnego .Chyba nie widzi kiedy mi dobrze :(

Gość wlasnie tak mmmmm....
mocniej , o tak ... masz cudownego twardziela ... wyliz mi ją dokladnie ... o tak wlasnie

jezeli przewidujesz wersję angielską, pomocne będą (w tej mniej wiecej kolejnosci): "stik yt ol de łej in" "stik yt dip" "jea" "fak mi" "fak mi hard" "horder, jea" "stik yt ym maj as" (opcjonalnie) "jes, rajt der, oł maj gad, rajt derr..." "oł maj gad, ajm kamyn!" 'kamyn.." (samo) "yt łoz grejt/jułar grejt" (zamiennie) :D

Gość Grafikoman
Z angielskim nie mam problemu :) chodzi o to, ze wlasnie po polsku potrzebuje :D A robie w DAZ Studio btw... Dziewczyny "nie przerywajcie" idzie Wam coraz lepiej :D

Gość podnosząca 27
chcę cię lizać

Gość wsadz mi swojego
wielkiego twardego kutasa , chce Cie poczuc mocno i gleboko mrrrrr....

Gość mi się zdarzyło
"o żesz w pizde!" zasadniczo adekwatnie do sytuacji.

Gość hhhhhhhh
a ja nie mam faceta i sie nie kocham z nikim, zastanawiam sie na sexem bez zobowiazan co o tym dziewczyny myslicie? ehhh ale mu nie powiem ze go kocham.....a z drugiej strony mam spore libido teraz ktore sama probuje jakos zaspokajac ale nie daje rady pcha mnie zeby poczuc w sobie penisa meskiego nie zadnego sztucznego to odpada na bank

hhhhhh znamy temat :D znaczy, nie zebym próbował, ale resztę - znamy ;)

Gość hhhhhhhh
no ale co o tym myslisz?czy wartosciowosc dziewczyny zalezy od tago z iloma facetami sie bzykała???co o tym sadzocie?

Gość do hhhhhhhh
masz na oku faceta w ktorym sie podkochujesz , chcesz sie z nim bzyknąc ale nie powiesz mu o swoich uczuciach?:o to nie przejdzie kobeta jest tak dziwnie skonstruowanym stworzeniem ze zaraz poczyms takim włączy Ci sie myslenie /zupelnie bezpodstawne dla facet/ze on Cie tez kocha i bedziesz sie łudzila ze cos z tego bedzie .on bedzie Cie posuwal bo facet tak lubi i moze to robic bez angazowania sie a Ty bedziesz sie porgązała odpusc sobie w tym przypadku to nie jest dobry pomysl chcesz sie bzyknąc bez uczuc zrob to z kims w kim sie nie podkochujesz

do hhh - ma chyba rację ;) czy ja wartosciuję.. hmm, dziwne to trochę z jednej strony mi wpojono tradycyjny wzorzec, ze jak sie kto "kurvi" to jest szmata albo dziwkarz (oczywiscie to drugie bardziej do zaakceptowania, nie wiedziec czemu), z drugiej rozum podpowiada, ze do cholery wszyscy jestesmy ludzmi i mamy potrzeby - jeden wieksze, inny mniejsze - wiec jak tu porównywac.. Jakos tak mam, ze "rekordzistki" mnie z lekka odstręczają, rozum z kolei mówi - h z tym, byle zdrowe były :O Ale przeciez nie jestes rekordzistka, jak czytam, a potrzeby są. Osobiscie bez zobo nie mam chyba nic przeciwko (jestem sam) o ile układ jest klarowny (z czasem się robi mniej klarowny i to jest problem) ... ale byc moze zaraz cię tu pojadą obroncy moralnosci.