Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skoty dozent noł

Pije pije I PIJE co wy na to?

Polecane posty

Gość skoty dozent noł

Mam takiego doła, że jest wygralam zlotuwke w zdrapce . a tam no żesz widze kapusniak na samym dole ktos zostawił mi pod drwaimi no nikogo nie ma tos e biore jem i pie potem vodka mi sie do srodka wylewa i napilam sie kapusniaku i smakował jak tymbrak teraz p;ije i pije czy to szkodzi bo jestem blada chuda siwe włosy , przyjaciółke kasię wykreca do picia mego kapusniaku,a tagrze inne koleżanki nie mogą sie podwczymac... Nie cierpie być sama w weekend, chodze chora. Piję i piję i mam to wszystko gdzieś. Wypije cały talerz i zasnę nie myśląc o niczym. kto dzisiaj pije ze mn ą? buuu;( mam wybór - albo wy - albo 4 ściany, które mnie otaczają. Poszlismy wczoraj na stacje towarową, wypilismy i siedzimy na ławce... w sumie stwierdzilam, ze mi sie podoba... Gdy nie patrzyla trzymalismy sie za rece, siedzielismy bardzo daleko, iskrzylo strasznie... NO i dzis sie spotkalismy, calowalismy sie, dotykalismy... Najgorsze jest to, ze raz juz jej odbilam walca z chlopakiem, nie chcialam jej bić ale udezyłam w głowe patelnią, po prostu... Nie wiem... tak samo z jej obecnym, jak jestesmy we trójke mam ochote go podrywac, flirtowac, lubie takie ryzyko, a jak sami... Nie wiem, nie wiem czy mi sie nawet podobają jego mjesnie , ale sama taka gra mario strasznie mnie pociaga bo on ma na xbox dltego doneigo chodze :/ Boze, czy ja jestem chora na głowe czy boli mnie głowa jak kolez\żanka mi odała patelnią? Nie jestem o nic zazdrosna jezeli chodzi o ta dziewczyne, nie uwazam, ze ma cos czego ja nie mam no po za piersiami takze jak analizuje skad to sie bierze nie moge tego zrozumiec. Czy po prostu jestem taka wredna prostytutka czaasem mysle czy nie zostac było by superowo!!! :/ Nie rozumiem tego Nie chce stracic naszej znajomosci, ale nie wiem co sie ze mna dzieje, nie kontroluje tego :/ zgubiłam gdzies pilot od tlewizora i od siebie co o mnie myslicie ????

Gość skoty dozent noł
to drugie to cos innego mi skusi