Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jamajkaYo

dieta 1000 kcal cel 15 kg !

Polecane posty

Gość jamajkaYo

Hej nazywam się Weronika i mam 17 lat. Od jutro zaczynam dietke 1000 kcal. Odchudzam się od 17 listopada i narazie mam 7 kg mniej ;) Moim celem i marzeniem jest 58 kg.! Szukam dziewczyn które chciały by się przyłączyć ;) Nie chcę tu dziewczyn które waza 50 pare kg i chca scjudnac 5 Poszukuje ludzi którzy tak jak ja maja minimum 10 kg i beda razem walczyc. Oczywiscie nie tylko dieta ale jeszcze cwiczenia sa wazne ja przewiduje Skakanka w miare mozliwosci codziennie od 5 do 20 minut 2 razy w tyodniu bieganie A Niedziela to czas na basen

Gość asda
może byc 10 kg do zrzucenia?

Gość pivonka
hello :D ja ma 6 kg do zrzucenia waze 62 kg a chce 56:D mam 172 cm wzrostu juz zaczelam od tygodnia dietke i cwiczonka mam nadzieje ze sie uda :DDD

Gość jamajkaYo
asda oczywiście ! zapraszam do wspólnej walki !

Gość kamusia24
jestem z Toba a masz jakies menu

Gość jamajkaYo
pivonka miło mi będzie jak się przyłączysz.Razem zawsze raźniej ! jaka diete stosujesz?

Gość jamajkaYo
kamusia24 nie mam menu.Jeeem praktycznie wszystko oprócz słodyczy oczywiscie i tak zeby zmieścic się w 1000 ;)

Gość asda
no to sie podlaczam. jestem troche starsza niz ty - mam 27 lat i waze 66 kg przy wzroscie 170. tez planuje bieganie polaczyc z basenem - rok temu sie tak odhcudzalam i szybko zlecialo.... tyle tylko ze ja na chwile obecna jestem chora tzn. dzis mnie wzielo. rano myslalam ze mnie tylko glowa boli wiec skoczylam pobiegac myslac ze przejdzie. nie przeszlo bo to chyba grypa:(

Gość pivonka
stosuje dierte 1000-1200 kcal zalezy od dnia ale nigdy nie przekraczam wiekszej ilosci w sumie to najbardziej bym z brzucha chciala zrzucic jem wszystko tylko ze nie duzo i nie tluste i nie smazone zero fast foodow i slodkich napojow oraz slodyczy

Gość jamajkaYo
Razem damy rade ;) słuchajcie z jakimi partiami ciała macie problenmy >? bo ju głownie boczki i uda.

Gość jamajkaYo
widze temacik na dzis ucichł ;)