Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Luizaaaaaaaa456

Vichy.. prosze o doradzenie.

Polecane posty

Gość Luizaaaaaaaa456

Witam. Jestem nastolatką, mam cere mieszana i szczegolnie przed miesiaczką trądzikową...Chcialabym abyscie polecily mi coś dobrego z firmy Vichy. Chodzi mi o jakis dobry krem nawilżający, tonik, żel i moze jakis dobry krem zwalczający trądzik. Jezeli wiecie to bardzo prosilabym abyscie mi doradzily ;)

Wypróbuj serie z Iwostin Purritin, według mnie jest rewelacyjna.Ja osobiście mam cere tłusta i skłonna do wyprysków,i ta seria pomogła mi, naprawde:)

Gość Luizaaaaaaaa456
hm nie uzywalam jeszcze tych kosmetykow ale sprobuje:)

Gość Luizaaaaaaaa456
A ile masz lat jesli moge wiedziec:)?

No wydaje mi sie ze troszke wiecej od Ciebie bo 25:) ale ta seria nie jest ograniczona wiekowo:)

Gość z Vichy Aqualia lekka
absolutnie nie Normaderm, bo to syf Z La Roche Hydraphase legere - to lekkie nawilżające kremy A jeśli chcesz nawilżający ale do trądzikowej, to dla mnie hitem jest Bioderma Sebium AKN

Gość Luizaaaaaaaa456
no to troszke wiecej ale mysle ze na mnie te kosmetyki tez podziałają:) a co do Normadermu to tez slyszalam ze to syf..

Gość onaaaKrK
Z Vichy polecam Aqualia ;)

ja równiez przyłączam się do opinii aguli. Iwostin jest o niebo lepszy :) kiedys stosowałam kosmetyki z vivhy co 2 miechy wydawałam około 130 zł na serie od tradziku i nie pomogło...jedynie krem na noc z normaderm mógl byc :) teraz używam iwostinu (krem na noc na dzien i żel do mycia twarzt od czasu do czasu peeling) i jestem bardzo zadowolona :)