Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamusia24

OCENA

Polecane posty

Gość kamusia24

CZESC STOSUJE TAKA DIETE CO WY NA TO: SNIADANIE: 2 jaja na twardo herbata zielona szklanka bez cukru OBIAD: około 200 gram miesa drobiowego gotowanego 1 pomidor KOLACJA: 2 jaja na twardo do tego pije ok.litr niegazowanej wody i kilka szklanek zielonej herbaty. W CIAGU 3 DNI SCHUDŁAM 1,5 KILO to juz dużo. co o tym sadzicie

Gość w morde jeża 120
Po pierwsze to nie dieta, a po drugie zeszła ci woda.. Efekt jo- jo murowany;)

Gość kamusia24
a powiesz mi dlaczego to nie dieta a niby co???? i mam nadzieje że wytrzymam tak 2 tygodnie

Gość kamusia24
raczej nie mam z tym problemu

Gość nowa chyba jestes
glodzisz sie=rozwalasz metabolizm= tyjesz z nadywzka 10koli

Gość gniotek
4 jaja dziennie?? :D omfg!!!

Gość nowa chyba jestes
i tak juz trzeci dzien....

Gość kamusia24
ale czuje sie syta

Gość brakuje węglowodanów
Też myślę że woda z ciebie zeszła na razie i brak w tej diecie węglowodanów które dadzą energię na trawienia, możesz ładnie schudnąć początkowo ale potem zwalnia metabolizm i wszystko staje w miejscu i jeśli zaczniesz jeść więcej to po prostu będzie jojo. Proponuję dorzucić jakieś węglowodany najlepiej w formie śniadania (proponuje ryż, bo daje dużo energii i nie jest ciężkostrawny, lub chleb razowy) i np w ciągu dnia między tymi posiłkami owoce.

Za mało, źle zbilansowane, bez sensu. Może już lepiej spróbuj tak: śniadanie: kromka chleba razowego, serek wiejski, papryka, ogórek kiszony II śniadanie: jabłko, jogurt naturalny obiad: mięso drobiowe gotowane, surówka: sałata, pomidor, oliwki podwieczorek: 2 plastry ananasa, pół banana, kilka orzechów kolacja: jajko na twardo, surówka z kiszonej kapusty i marchwi 2 litry wody niegazowanej + zielona herbata

Gość kamusia24
a może jakieś jabłko pomoze

na początku większość osób na diecie czuje sytość, nawet po dwóch plasterkach wędliny, a na głodówce na początku nie czuje się głodu, potem jest gorzej. Lepiej powoli i rozsądnie niż nagle z głodu i braku składników odżywczych rzucić się na jedzenie.

Gość kamusia24
to wtedy nie ma szans na schudniecie

Jedno jabłko ? Raczej nie Powinno być wogóle więcej owoców i warzyw.

schudnąć można nawet jedząc 2000 kalorii jeśli jesz zdrowo jeśli ćwiczysz. Chyba że masz zwalony metabolizm albo zwolniony. A ta rozpiska którą napisałaś może cię doprowadzić do zwolnienia metabolizmu, nawet w te dwa tygodnie co planujesz. Faktycznie chyba jesteś tu nowa. Poszukaj sobie w googlach też o wychodzeniu z diety niskokalorycznej (proponuję wpisac "efekt jojo"). Poczytaj też sobie o zdrowym odżywianiu.

Gość co się czepiacie
to dieta proteinowa, dla niektórych osób jest bardzo skuteczna, szybko się na niej chudnie, a to czy potem kogoś dopadnie efekt jojo to raczej kwestia tego jak będzie sie odżywiał po diecie sama stosuję podobną dietę, unikam węglowodanów, staram się jeść dużo białka i jakoś efekt jojo nigdy mnie nie dopadł....skoro ona dobrze czuje się na tej diecie nie sugerujcie by ją zmieniała, weglowodany owszem dają energię, ale też powodują skoki insuliny i przez to wzmożony apetyt, białko zaś syci a nie daje takiego efektu w postaci nagłych spadków i wzrostów insuliny każdy człowiek jest inny, jeden woli jeść same warzywa i węglowodany a inny produkty białkowe, ważne by dobrze czuć się na danej diecie i nie czuć głodu czy spadku formy Powodzenia autorko !!!!