Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 25, 2009 no tak :O i będzie nad nim ślęczał po nocach zamiast się mną zajmować a są czołgi do sklejania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość juz nie mam sily Napisano Styczeń 25, 2009 łe rety..toc to 1/10 mojej pensji magistra z 2 fakultetami.... i 3 zawodami.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pierott Napisano Styczeń 25, 2009 "som som" ;) hahahahah Mały modelarz jest papierowy i wymaga boskiej cierpliwości ! :D http://www.allegro.pl/item501514060_maly_modelarz_czolg_twardy_lodz.html http://i76.photobucket.com/albums/j8/stepien999/DSC00921.jpg http://se-center.info/showthread.php?t=82920&page=2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aż mordę wykrzywia 0 Napisano Styczeń 25, 2009 no to powiedz, że będziesz wpadać i podlewać raz na dwa tygodnie-przeżyje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 25, 2009 porzuciłam stopkę :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość juz nie mam sily Napisano Styczeń 25, 2009 albo kup mu i to i to (ja juz sie pogodze, ze to bedzie wiecej niz 1/10 moich poborow) - bedzie mial czolg i zaparkuje go pod Bonzai ....jak w Wietnamie.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
machete 1 Napisano Styczeń 25, 2009 lusi ro jest bardzo fajne na prezent Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 25, 2009 :D może znajdę tańsze drzewko plus czołg ;) ale wtedy już bez flaszki wina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aż mordę wykrzywia 0 Napisano Styczeń 25, 2009 no i dobrze-teraz coś karnawałowego dawaj-balony, konfetti, czy cóś:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość juz nie mam sily Napisano Styczeń 25, 2009 dobra, no Lusi...nie oszczedzaj ze wzgledu na mnie i moje wyliczenia;) ...moze mi odpala jakies 50zl nagrody uznaniowej zeby zmylic moja czujnosc (inni w tym czasie dostana 3x tyle, bo przeciez dluzej pracuja a musza byc jakies kryteria wynagradzania za to, ze czlowiek mial prace i mial z czego zyc):o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość juz nie mam sily Napisano Styczeń 25, 2009 znaczy pozostanmy przy tej 1/10ej, bo to jest okragla proporcja ...dobrze sie liczy.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 25, 2009 :D wiecie co mnie dobija? :O jutrzejszy poniedziałek :(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pierott Napisano Styczeń 25, 2009 e tam za 5 dni znów weekend ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość na prezent ok Napisano Styczeń 25, 2009 eeeeee :o flaszka wina musi byc! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 25, 2009 w sumie racja :) mimo wszystko jutro kupię sobie melisę albo persen i jakoś dotrwam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość raz dwa trzy.. Napisano Styczeń 25, 2009 o ja pierdykam, jakie boskie modele..... sama mam nieukonczonego lotniskowca :P jest ogromny ale nie jest zrobiony jak te tutaj, no jakosc ciut gorsza, niestety nie mog go dokonczyc bo nie mam gdzie go trzymac :( teraz stoi na szafie, jedynym miejscu gdzie nie dostana sie moje koty.... juz 2 razy go zrzucily.... fakt, cierpliwosc trzeba miec, jak np bylo kilkadziesiat identyczncyh malenkich dzialek :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 25, 2009 a to jest takie duże? mój były sobie podwiesił samoloty pod sufitem z czołgami byłby problem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pierott Napisano Styczeń 25, 2009 To są rzeczy dla zboczeńców niektóre mają niesamowicie dopracowane detale (czytaj na długie zimowe wieczory bez baby) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moj ulubiony i kolejny Napisano Styczeń 25, 2009 w poniedzialki jest zawsze fajniew pracy ; wszyscy wspominaj weekend Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 25, 2009 piliście takie wino Carlo Rossi? ładnie brzmi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość juz nie mam sily Napisano Styczeń 25, 2009 Lusi nie martw sie. (tule do cyca) Pociesz sie, ze zarabiasz pewnie wiecej niz tysiac pińcet ja to nawet na na sponsora jestem juz za stara . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pierott Napisano Styczeń 25, 2009 są w skalach od 1:100 do 1:16 http://www.model-hobby.pl/ http://www.modele-kartonowe.com/ itd itd tak samo plastikowe są nawet takie plastiki za 1000zł z silnikiem modele zdalnie sterowane latające pływające jeżdżące itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość juz nie mam sily Napisano Styczeń 25, 2009 a to jest nawet dobre na hobby dla mnie, zeby se wpisac w siwi. Bo to hobby proporcjonalne w cenie do moich poborow, znaczy bede wiarygodna, ze mnie stac na hobby... co innego jakis windsurfing czy inne paralotniarstwo.... Lusi widzisz, bez przypadek zrobilas dobry uczynek, bo na Twoim topiku wreszcie znalazlam swoje hobby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 25, 2009 niewiele więcej :O mój facet 3 razy więcej niż ja,ale tego nie wykorzystuję :D może kiedyś, jeśli za niego wyjdę w co wątpię taki sponsor z doskoku by mnie się nadał tylko mało atrakcyjna na to jestem :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pierott Napisano Styczeń 25, 2009 ja mogę być z doskoku ale bez sponsorowania ;) hahahahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 25, 2009 :D moze ja też spróbuję coś złożyć? myślę ze to uspakaja i wycisza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pierott Napisano Styczeń 25, 2009 zwłaszcza jak wręgi nie pasują ;) D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość raz dwa trzy.. Napisano Styczeń 25, 2009 wlasnie pod sufitem nie moge bo doskocza z roznych punktow w pokoju ;) dlatego nie dla mnie to choc lubie sklejac, a i czasu juz coraz mniej, drzewka i roslinki tez nie dla mnie bo koty zechca zezrec ;p ale jak twoj nie ma zwierzat to szczeslwiec moze dostac wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 25, 2009 zawsze można tym rzucić o ścianę i ukoić tym czynem zszargane nerwy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość juz nie mam sily Napisano Styczeń 25, 2009 albo podwiesic taki czolg pod sufitem i zrobic z niego lampę.... o ..na przyklad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach