Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martuleczek

Pytanie do dziewczyn...po jakim czasie sie podniecacie?

Polecane posty

tzn.nieraz ma sie po prostu ochote i nie trzeba jakiejs gry wstepnej dłuższej, ale jeśli to np partner was zechce pobudzic to co robi, ze sie podniecacie?gdzie was dotyka? pytam, bo nieraz nie odczuwam zadnej przyjemnosci...a chyba powinnam

no bo momentami to co mnie jara po prostu nie podnieca.jak we mnie jest widze jak mu dobrze a ja nic nie czuje;/

Gość wlasnie gadam z moim facetem
na gg bo wyjechal i juz sie podniecilam a tylko mi powiedzial ze chciaby mi wylizac cipke :P

Czemu wiec zajmujesz sie takimi pierdołami? sex jest w głowie, a nie w cipie. Chcesz dobrego sexu? Realizuj marzenia. Jeżeli ich nie masz, to znaczy, że twoje oczekiwania sexualne są małe i pytasz tylko, z poczucia winy.

pytam ale chyba z braku doświadczenia.Może jeszcze nie potrafie sie do konca otworzyc i byc taka smiała, żeby wdrażać te ''marzenia''

Wybacz, nie bierz tego do siebie, tylko zastanów się nad tym. Dla mnie to zwykle pierdolenie, słyszałem je wiele razy od różnych kobiet. Gdybys miala takie potrzeby, mówiły by przez Ciebie same. Jeżeli ich nie czujesz a chcesz je czuć, to znacyz, że ktoś Ci ostro jedzie na poczucie winy albo porównujesz się z innymi - to wszystko.

"wlasnie gadam z moim facetem na gg bo wyjechal i juz sie podniecilam a tylko mi powiedzial ze chciaby mi wylizac c*pke" na tym własnie polega odruch Pawłowa :D (a moze się mylę?)

Nie no luz, wiesz nie wiem ile masz lat i jak jesteś doświadczony, ale ja od niedawna zaczełam współżyć z chłopakiem i zastanawiałam się co jest nie tak ze mną, że zdarza się, że nieraz nie czuję żadnej satysfakcji.Widocznie to siedzi w głowie jak już napisałeś, z tym akurat daleś mi do myslenia.

Gość odruch Pawłowa
Odruch warunkowy (termin i badania I.P. Pawłowa) jest wyuczony np. z czasem już na sam widok pożywienia wydziela się ślina i soki trawienne . To samo może występować na dźwięk dzwonka, jeżeli wcześniej dźwięk ten poprzedzał podanie pokarmu. nie wiem czy podniecenie się słowami bliskiej osoby mozna porównac do tego odruchu wiec raczej sie myslisz

Gość rrrrrrrg
też tak miałam . Bo nie byłam na to gotowa. teraz po roku odczuwam dużą przyjemnosc, wtedy nic nie czułam. Najlepiej jest na pieska.! :P

Gość gośka1986
mi eteż wystarczy napisać smska :D ale nie zawsze, choć jak jest obok mój facet to się nie musis dużo starać bo sama zaczynam go prowokować :P

Gość tez tam mam czasami
jak mam zły dzien albo cos mnie wkurza w zachowaniu mego chlopaka podczas seksu to tez nic nie jest w stanie mnie podniecic

ale to jest okreslona reakcja organizmu (wyuczona) na okreslone bodzce (słowa) skoro uprzednio wiele razy takie słowa poprzedzały duzą przyjemnosc, organizm wytworzył sobie błyskawiczny odruch ;) /przeciez w podobnej sytuacji np. na poczatku zwiazku taka reakcja by nie następowała ;) bo jeszcze nie była wyuczona, bo się nie znali itp - tak samo gdyby kto inny to mówił/ ciekawe

Gość odruch Pawłowa
jakbys na początku znajomosci szepnął mi do ucha ze chcesz mi wylizac cipke to bądz pewien ze moja reakcja bylaby natychmiastowa i bardzoooooo wilgotna ;)

to zalezy chyba od kobiety, i o jakim "poczatku" początku mówimy ;P jak na pierwsze zdanie na ulicy, to jakos tego nie widzę :classic_cool: z doswiadczenia widzę, ze reakcja, owszem mogłaby być natychmiastowa ... jak i ból na mojej twarzy, ew. miedzy nogami :O ;)

Gość odruch Pawłowa
222 mowie o początku blizszej znajomosci nie o debilnej zaczepce na ulicy - w tym drugim przypadku spotkałbys się z silnym bólem miedzy nogami;)