Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nataliaa_88

Diametralna zmiana

Polecane posty

witam chciałam się poradzić w kwestii koloru włosów, które chcę pofarbować. mój obecny kolor włosów to brąz i chciałabym się przefarbować na jasny blond, ale nie wiem czy będzie mi pasował taki kolor gdyż mam ciemne brązowe oczy? będę wdzięczna za porady:)

Gość kawoszka_1
moim zdaniem nie...jeszcze zalezy jaka masz karnacje, ale mi ogolnie nie podobaja sie "platyny"...ja natomiast choruje na taki jasniejszy rudy, tez mam brazowe ciemne, a chcialabym cos w stylu żmudy-trzebiatowskiej w teraz albo nigdy. niestety fryzjerka mi powiedziała, że musze rozjasnic wlosy, a ja sie boje ze to je strasznie zniszczy:( i jeszcze uzupelniac odrosty..masakra

No właśnie trochę się obawiam takiej zmiany, ale bardzo chcę totalnie coś zmienić w kolorze moich włosów a poczytałam trochę na różnych forach i tam znalazłam dużo pozytywnych opinii na temat połączenia brązowych oczu z blond włosami. a jeśli chodzi o karnację to mam jasną. a kolor chciałabym taki: http://ikf.com.pl/fryzury-srednie/fryzura86130.htm

Gość gienowefa
rudy ejst super blond juz wyszedl z mody ..no chyba ze naturalny to wtedy jest ok!!

Gość ja mam brazowe oczy
i polecam balejaz w roznych odcieniach blondu

Gość nudne
zacznij od pasemek, pasemka łatwiej zlikwidować niż reanimować całe włosy zniszczone rozjaśnianiem tak robią niektóre aktorki, zamiast diametralnie zmieniać odcień włosów dodają jedynie refleksy, kilka jaśniejszych pasemek wokół twarzy, włosy wyglądają wtedy na bardziej puszyste, gęste kolor pasemek musi pasować do karnacji, koloru włosów i oczu