Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka se 1234

Pamiętacie gume Donald i oranżade w woreczkach???

Polecane posty

Gość taka se 1234

a moze cos jeszcze pamietacie? ja jestem rocznik 83, pamietam tez gume turbo, zbierałam puszki po napojach np 7up, fanta itp, oranzada w woreczkach byla pyszna! guma donald tez, do dzis nie mozge odnaleźć podobnego smaku, jeszcze byla taka jedna guma w listkach pomaranczowy kolor ale nie pamietam nazwy, super balony wychodziły z niej

Gość sandrax
Często wracam z sentymentem do tamtych czasów :)

Gość gienowefa
psamietam cos strasznie pysznego...a byl to blok......cos podobnego do chalwy ale o wiele pyszniejszego!!!!

Gość pikkapika
pamietma i oranzadki w wroeczkach:-) zasze bralam pomaranczowa i gumy donalda. ale pamietam tez takie ryzowe szyszki w polewie. ostatnio na nowo wyczailam je na stacji to kupilam . smakuja tak samo pysznie:-) pamietam jezcze takie dobre andruty byly.

Gość dadffwe
Andruty takie cieniutkie okrągłe? Jeszcze można kupić. Tak samo jak blok, ale ja robię go w domu, też pycha. A pamiętacie te wafelki kukuruku?

Pamiętam Kukuruku. Miałam caly album naklejek, wysłałam go i...nic nie wygrałam. Ależ byłam wtedy rozżalona...

Gość pikkapika
oo kkuruku pamietam choc samego smaku nie bardzo moge sobie przypomniec:-( ale wiem ze uwielbialam

Gość pikkapika
ale pamietam jak sie zbieralo te karteczki z kolorowych notesikow i potem szalenstwo na przerwach wymiany tego. moze jak bym gdzies dobrze poszperala to bym znalazla albumik:-)

Gość ja jestem rocznik 85
to byly czasy;) nigdy nie zapomne jak na przerwie jakis chlopak oblal mnie ta oranzada i potem cala sie klejilam:P hehe ile w tych woreczkach bylo chemii:P

Gość gienowefa
ja bloku od tamtych czasow nie widzialam choc sie o niego pytalam setki razy w setkach miejsc:(

Gość dotty123
A kto pamięta takie słodkie jakby "gąbki" zapakowane w folię?