Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bibra6

kurs jezykowy

Polecane posty

Gość bibra6

jestem w niemczech od roku mam pozwolenie na pobyt wiza i na prace , zrobil ze mnie kure domowa , ges glupia a ja nie mam i nie znam tu nikogo , wmawia mi ze nic mi sie nie nalezy ze nie mam praw do niczego , tym sposobem odizolowal mnei od wszystkich i wszystkiego , dom a popoludnaimi pomagac mu w pracy , zadnych kontaktow wylacznosc na prywatna idiotke kontrolowanei rozmow wychodzacych i przychodzacych , celowe wylaczanie internetu , psychoza dlugo tego nie zniose - prosze powiedzcie mi czy powinnam , czy mam prawo do jakiegos kursu jezykowego ? mam dosc etgo chorego zwiazku , chce wreszcie zaczac normalnie zyc , czy jest szansa na prace po takim kursie , bardzo chcialabym wyrwac sie do ludzi , na kursie napewno poznac mozna innych w podobnej sytuacji a tak siedze w domu niczym sluzaca bez jakichkolwiek praw , bez wlasengo zdania , tania sila robocza i .......

Gość triple zero
nigdy nie słyszałaś o Wandzie co niemca nie chciala ? :O 🖐️

Gość bibra6
tyle ze moj maz jest niemcem co to w polsce sie urodzil i spedzil wiekszosc zycia a jak wyjechal zaczal czuc sie prawdziwym niemcem chamem co to kobiete ma do sluzby i naprawde jest mi ciezko dlatego nie zartuj sobie bo nie zwsze jest to na miejscu , nie chcesz mi pomoc to nie wchodz na to forum

jak Ci wmówił, że masz wizę to rzeczywiście jesteś kurą domową.

Gość bibra6
do ABUB dlugo nie chcialam odzywac sie na forum wlasnie z uwagi na ludzi twojego pokroju , co dobrze ci sie wiedzie dlatego kpisz sobie z innych - najwyrazniej nie zabardzo ci dobrze skoro buszujesz po necie i probujesz dowalic innym chyba zeby sie dowartosciowac ? nie prosilam cie o rade ani cyniczne uwagi ,a mam problem i odezwalam sei po to by uszanowac innych rozumiejacych co to znaczy i byc wdzieczna za kazda dobra rade i pomoc - daruj sobie wiec ten sarkazm i brak kultury , to ze dalam sei wciagnac w zwiazek z gnojem nie swiadczy ze mozesz sobie glupia do reszty robic ze mnie i kpic tym sposobem , uwazaj bo los bywa okrutny i tobie kiedys moze byc potrzebne czyjes zyczliwe slowo