Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfagagsa

proszę o rady - chodzi o fryzurę

Polecane posty

Gość gfagagsa

Mam dość okrągłą twarz i naturalnie falowane włosy. Do tej pory chodziłam w długich, ścieniowanych włosach, w ktorych było mi ładnie, jednak chce juz porzucic wizerunek wiecznej romantyczki i po prostu cos radykalnie zmienic, zadziwic. Myslałam o takiej fryzurze: http://ikf.com.pl/fryzury-krotkie/fryzura88461.htm tylko z troszkę dłuższymi włosami, gdzies mniej wiecej do ramion I moje dylematy: 1. czy podobają wam sie takie krótkie fryzurki 2. czy ona bedzie pasowac do mojej okragłej twarzy? 3. czy ona bedzie pasowac do moich lekko falowanych włosów - prostuje tylko grzywke, bo moje włosy bardzo szybko sie niszcza, mimo, ze uzywam dobrych kosmetyków i dbam o nie

Gość gfagagsa
byc moze, ale nie chodzi mi konkretnie o tą fryzure - cos zmienic, skrócić, wygladajac przy tym ładnie...tylko czy moje warunki tego nie wykluczaja?

Gość gsdagdsgga
nie ufam takim dobieraczom fryzur;) up

Gość bujbujugugugugu
Ryzykantka, hę? albo odważna ;) Mi byłoby szkoda długich włosów. Sama eksperymentowałam, z włosów które sięgały tyłka zrobiłam takie do ramion, potem była męska fryzurka i jeszcze inne, aktualnie mam za ramiona, zbliżają się długością do połowy pleców - i nigdy ich nie zetnę ;O podcinam tylko końcówki co parę miesięcy. I eksperymentuję z grzywką. Raz na skos, raz na prosto - wiem, że mi pausje, bo mam wysokie czoło, które wolę zakrywać. Ja bym tak nie ścinała, tym bardziej, że masz falowane. Jeśli denerwują cię sterczące gdzieś włoski, które nie chcą być na swoim miejscu - zrezygnuj, bo takie fryzury wymagają układania, jeśl twoje włosy są niesforne, będziesz miała nie lada problemy. Wiem, co mówię. Ze swoimi włosami uwielbiałam szokować i co chwilę coś zmieniać :O Całe szczęście uspokoiłam się. I uwielbiam swój styl jak to określiłaś "romantyczki".