Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strasznie sie wkurzyłam

Dziewczyny,nie kupujcie nic w sklepie internetowym Gust i smak

Polecane posty

Gość strasznie sie wkurzyłam

Oni tam sobie robią jaja z ludzi :O Złożyłam zamówienie w listopadzie,a dopiero w czwartek dostałam towar,drugi raz inny niż zamówiłam :O A paczki miały iść priorytetem,obiecują,że wyslą na drugi dzień,a wysyłaja po 2-3 tygodniach :O Bezczelni są

Ja nie polecam sklepu bonprix, niby fajne ciuchy, no ale... - zamówiłam tunike w rozmiarze M, okazało sie, ze jest wielka i babcia mi przerabiała. :O i jeszcze moja mama zamówiła jakis zestaw na podróż, kosmetyczka itp. W kosmetyczce było \"niby lusterko\", miękkie, z jakiegos dziwnego materiału i nic w nim nie było widać! Żałosne! :D

Gość ewulunia
bo wlasnie w tym bonprix to trzeba wszystko mniejsze kupowac o rozmiar , bo tam rzeczywiscie wszystko maja o 2 wieksze niz rozmair pokazuje.

Gość ewulunia
najlepiej na allegro , ja jestem zadowolona z zakupów.

Gość agata----
ja kiedys w bonprix kupilam taki polgolf, wydawalo mi sie ze dobralam dobry rozmiar, przyszedl ale okazalo sie ze nie da sie ggo nawet przymierzyc bo nie chcial mi przejsc przez glowe, szkoda ze nie podali jaki rozmiar powinna miec glowa;P

Gość sucha_szosa
to bylo juz lata temu ale ja zamowilam kiedys w bon prix - mialy byc czarne z taka jakby imitacja grubszej ponczochy zakonczonej delikatna koronka zaraz za kolanem a na udzie juz normalne cienkie czarne - zamiast 3 par rajstop przyszly 3x2 pary ponczoch samonosnych, grubych w kolorze szarosci (takiej jak "mrowki" na telewizorze) zakonczone koronka. wscieklam sie i zadzwonilam z reklamacja a oni powiedzieli,ze przeciez zdjecia sa podpisane,ze towar moze sie NIEZNACZNIE roznic od zdjecia wiec kasy nie oddadza. juz u nich nie zamawiam!

Gość sucha_szosa
zjadlo mi slowo "rajstopy" bo to zamowilam :)