Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutneoczy

wierzycie w to że dla prawdziwej miłości nie istnieje bariera wieku?

Polecane posty

Gość lajla123
40 lat to faktycznie duzo choc znam i takie przypadki... kiedys czytalam wypowiedz kobiety ktora miala wlasnie duzo straszego partnera, ktos sie jej zapyal a co bedzie gdy on juz 'nie bedzie mogl' a Ty bedziesz wlasnie wtedy w kwiecie wieku i bedziesz tego potrzebowac? ona odpowiedziala ze wtedy ulozy sie kolo niego , wtuli sie w jego ramiona i zacznie czytac ksiazke albo z nim rozmawiac, i ze sprawi jej to tyle samo satysfakcji co seks

Gość dojrzała kobieta12345
Jestem z 17 lat młodszym facetem i sie kochamy. Podkreslam KOCHAMY!! to nie jest przelotny romans. Różnicaw druga stronę jest mozliwa tylko jesli kobieta jest bardzo młoda bo mężczyzna nawet ok. 40 może byc jeszcze atrakcyjny i pociągający. Niestety po 50 to juz dziadkowie, dlatego kobiety dojrzałe coraz częściej wiążą się z kilkanascie lat modszymi facetami.

Gość smutneoczy
dziękuję wam wszystkim za wypowiedzi. Kiedyś nie rozumiałam jak to jest możliwe-teraz wiem że jest... Jest między nami doskonałe porozumienie, mamy wspólne tematy, on traktuje mnie w sposób w jaki nigdy nie potrafili traktować mnie rówieśnicy...jest mądry,czuły i dobry. Nie możemy być razem,zresztą wyobraźcie sobie reakcję społeczeństwa,ale wiem ,że nie spotkam już takiego faceta, że to on jest miłością mojego życia. Jednak to forum jest fajne-można się wygadać-z naszego otoczenia nikt nic nie wie-byłby skandal.

Mi też się wydaje, że już nie poznam kogoś takiego jka on. Znam mnóstwo facetów, ale żaden nawet do pięt mu nie dorasta. Szkoda, że to życie jest takie wredne i przewrotne, że daje nam poznać ludzi których pokochamy ale nie pozwala nam z nimi być :(

Gość piernikowy mid
widze ze nie tylko ja mam tak..

Gość analena
wszystkim Wam się łącznie z Marcinkiewiczem :O na mózgi rzuciło

analena czepiasz sie..może to prawdziwa milosc? lepsza prawdziwa ze starszym facetem niz byle jaka z rowiesnikiem :O żal mi ciebie w tym momencie 🖐️

nie ważne z kim, byle szczęsliwym byc i nie robić przy okazji nikomu krzywdy. Jeżeli ludzie są ze sobą bo sie kochają to nic nie powinno sie liczyć ani wiek ani pieniadze ani tego typu rzeczy.. ehhh :(

Gość smutneoczy
otóż to inpiczment !