Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kannne

Jak wam sie podoba imie Zuzanna?

Polecane posty

Gość kannne

Jak oceniacie w skali od 1-10 ;)

Gość chorowitkkaa
moim zdaniem ładne imie jednakze trzeba uwzglednic to ze teraz straszby wysyp jest tego imienia

Gość bardzo mi
się podoba - daje 7,5 ;)

Gość kannne
skad wiesz ,ze wysyp? Jakie teraz imiona najczesciej daja dziewczynkom , i skad to wiecie? :P

Gość chorowitkkaa
wiem bo mam znajome i prawie kazda nazwala swoja corke zuzia albo oliwia

Gość mnie się podoba
Mała - Zuzia Nastolatka - Zuza, Zuzka Dorosła - Pani Zuzanna ;) Aczkolwiek to prawda, że sporo teraz dziewczynek o tym imieniu - pracuję w przedszkolu, stąd wiem ;)

Gość Antonio Anderas
kojarzy mi się z piosenką

wiemy, bo wiemy jak znajomi nazywaja dzieci naokolo. W szkole mojej malej kuzynki (lat7) maja ...5 dziewczynek o imieniu Zuzanna, 2 Oliwie, 2 Julie, 1 Antonine.

Gość alexa 69
nie wiem ile masz lat ale to imie kojarzy mi sie z mala Natalka Kukulska w niedzielnym teleranku ,ktora nosila wtedy okulary byla malutka grubiutka i spiewala Zuzia lalka nieduza ... co niedziele wszystkie dzieci polskie spiewaly z nia ta piosenke ,tak tez zaczela kariere.

Gość tomisia98
Mi się podoba:** Sama mam tak na imię:) Choć wolę jak do mnie mówią Zuza bo to bardziej dojżalsze:)) Moja Kochana Qumpela chce wziąć takie imię na bierzmowaniu bo bardzo jej się podoba:)) Pozdrawiam Zuza:*

Gość kobieta w ciąży
Zuzia podoba mi sie ale tak będę sie nazywała :P a córce chciałam dac kiedyś na imię Julia ale jak zobaczyła w gazecie z noworodkami co druga Julka i chyba będzie teraz Aleksandra ale z tej tabelki popularnych imion to wynika ze oryginalna znowu nie będę moja mama mnie zapytała czy to na cześć poprzedniej pani prezydentowej :D:D

Moja Teściowa ma tak na imie , hehehe ale czemu nie, podoba mi się, tylko teraz bardzo dużo dziewczynek się tak nazywa :) pozdrawiam

Gość katarina to ja
ZUZANNA-HONORATA takie imiona ma moja corcia............Fakt straszny wysyp teraz Zuzek zauwazylam to na placu zabaw ;) i wszystkie Zuzanny to straszne łobuzice ;)