Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miiiiiiiiiiiiiiiiiii

Moja przyjaciółka wpadła...

Polecane posty

Do szkoły może przecież chodzić potem jak już zacznie być dla niej to męczące niech się na zaoczne przeniesie. Moja też myślała że ją wszyscy zabiją też chciała usunąć bała się ze nie da rady . A teraz to odstąpić syna na 15 min nie może tak go kocha ;)

Gość ona21111
masz rację Miiiiiiiiiiiiii pomóż jej jeśli tylko mozesz

Hmm... Zrozum, że w tym przypadku naprawde sie nie da. Mam inna kolezankę... Wpadła w wieku 16 lat, hajtnęła się, ma córkę i jest zadowolona dzisiaj.. Ale jej sytuacja była DUŻO lepsza. DUŻO. Jej rodzice i rodzice jej chłopaka mieli kasę i nie byli az tak konserwatywni...

Gość dfhg
powiedz jej zeby przez pare dni coedziennie brała bardzo długie i bardzo gorące kompiele..

Po co jej kąpiele? O czym ty mowisz do mnie?

Gość a sjhawdf.jakhbsd lcfhvqgwlfi
jej cialo. ja bym usunęła. ;] to przeciez nie jest dziecko, to nie jest płod.

Jak was czytam to nie wierze własnym oczom że taka znieczulica tu panuje ;( Co za społeczeństwo rośnie :( Dać tylko broń i bez skropułów się wystrzelacie :(

Gość dfhg
tak do ciebie nie wykompie sie w ukropie pare razy to dostanie okres..

Gość a sjhawdf.jakhbsd lcfhvqgwlfi
a ma sobie dziewczyna życie zmarnować? jej ciało, jej macica, jej oocyt ;p ty to pewnie moher jestes ;]]

Jeju, ja nie zdeydowałabym się na aborcję, bo nie w głowie mi nawet zabawy w seks... Ale staram sie zrozumiec człowieka...

powiedz jej zeby przez pare dni coedziennie brała bardzo długie i bardzo gorące kompiele.. Moze kupi tabletki poronne z tej strony? Bedzie tanie JAKIE JESZCZE MACIE POMYSłY???????????:o:o:o:o:o

Gość empiczek
womenonweb.org A co ci sie w tym pomysle nie podoba?:O Z tej strony korzystaja kobiety na calym swiecie i przynajmniej ma sie gwarancje, ze dostanie sie wlasciwe tabletki.

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekhm
tentamten prawda jest taka ze przeciwko aborcji sa -dziwice -ksieza i zakonnice -kobiety po 40 roku zycia - FACECI czyli wszyscy kotrych tak naprawde ta sprawa nie dotyczy ;) ty myslisz ze bedzie tak rozowo? nie wiesz co to znaczy miec konserwatywnych rodzicow kotrzy porprstu WYPISZA ja ze szkoly, kaza pracowac i potepia psychicznie. w efekcie dziewczyna zostanie nawet bez wyksztalcenia SREDNIEGO, z dzieckiem i najprawdopodobniej bez chlopaka ;D i co wtedy? chcesz pomoc? to prosze plac za jej dziecko i pomoz w wyprawce, skoro masz takie cuuuudowne pomysly

Gość ja mam pomysł
taki zeby w koncu ludzie przestali włazić z butami w cudze życie. Dziewczyna pyta czy pożyczyć pieniądze a wy tu już od razu umoralniać zaczynacie co koleżanka powinna zrobić. To jest sprawa koleżanki czy chce usunąć czy nie, pytanie było o pożyczkę.

Gość empiczek
Ja mam pomysl, 100% racji. Ludzie uwielbiaja umoralniac, bo wtedy czuja sie lepsi...

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekhm
wiesz ile jest niechcianych dzieci w domach dziecka? Myslisz ze tak latwo o adopcje? a nie daj Boze urodzi sie chore, zgnije w domu dziecka, bo nikt chorego dziecka nie zechce i bedzie zylo z nienawiscia do matki ktora ja zostawila rorstu i gowno bedzie to dziecko obchodzilo ze nie miala ta matka warunkow do wychowania tego dziecka. Byc moze samo popelni samobojstwo, pelne zalu, cierpienia, wytykane palcami, przesladowane w osrodku mlodziezowym, placowki typu dom dziecka to koszmar, przemoc, przemoc i przemoc i co, uwazasz ze to jest lepsze tak? sory, wolalabym sie nie urodzic;/

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekhmw pełni rozumiem sytuacje dziewczyny bo moja miała to samo i jeszcze gorszych rodziców wiec nie pisz mi czy wiem jak nie znasz mojego życia w porównaniu do ciebie ja nie wypowiadam się w sprawach o których nie mam pojęcia ;) No racja rozmowa zeszła z tematu moje zdanie jest takie "Nie pożyczaj będziesz żałować"

Gość ja mam pomysł
pomysl z zostawieniem dziecka w szpitalu jest kompletnie debilny! Jak można 9 miesięcy nosić w sobie dziecko i je oddać potem, cierpiec przez całą ciążę, byc wytykanym przez innych po to by i tak zostawić dziecko? To jest głupota. Zresztą jedna dziewczyna raz juz założyła temat, że chce oddać dziecko do adopcji to wyzywali ja tak samo jak te co usuwają. Tak źle i tak nie dobrze dla niektórych ludzi więc może niech w końcu zajma się wlasnym życie i swoje rady stosuja tylko odnośnie samych siebie.

Gość makaroniara
jesli masz pieniadze, pozycz. Nie tobie oceniac jej decyzje, a skoro jestes jej przyjaciolka i masz mozliwosc jej pomoc to tak zrob. To jej decyzja ,ze nie chce dziecka, nie twoja. Za komuny, kobiety mialy i po 5 skrobanek i jakos niczego nie zalowaly, nie mialy z tej racji problemow psychicznych i prowadzily normalne zycie, sama znam kilka takich. Nie wsadzajcie wiec swoich mysli i przekonan do glow innych, bo co czlowiek to opinia i nigdy nie jestescie w stanie powiedziec czy ktos bedzie zalowal czy nie. Pozwolcie aby sama dotknieta problemem podjela decyzje , a potem jej konsekwencje o ile takie nastapia. Tyle...