Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lata 99

Czy wyście poszalały ?? Przyszłe Matki ???

Polecane posty

Gość lata 99

Tak podczytuje was i jestem zszokowana.Pytacie o czkawki ,pieluchy ,ruchy ,porody .... Ja urodziłam w 1999 córe internet dopiero wchodził w osiedla .Jak zaszłam tak dzieciak w brzuchu mi sie rozwijał na porodówke poszłam też jak czułam że rodze a teraz widze głupawka więcej stresu ,faszerowania coraz to nowszymi tabletkami jakies wymyślone ciuszki ,łóżeczka :( Weźcie dupe w troki i noście ciąże same i sie nią cieszczie a nie co druga roni ze stresa bo sie głupot naczyta.Ciąża to ciąża nic sie nie zmienia od wieków ...wieźcie sie dziewczyny ogarnijcie troche same panikary tutaj aż przykro patrzeć

Gość WEZ COS NA USPOKJENIE
WIDAC ZE DAWNO MAZ CIE NIE PRZELECIAL

Gość plus dla autorki.
jestem tego samego zdania co autorka. Takie cackanie tutaj jest..... jakby każda pierwszy raz na świecie w ciąże zachodziła...

Gość w sumie sie zgodze z autorka
to lekka przesada, co teraz dziewczyny robia. jak test wykarze 2 krechy na bete od razu leca, codziennie ja robia, potem ginek, usg ze 20 razy... makabra!!!

Gość PEWNIE KAZDY POST PISZE TA
SAMA OSOBA HAHA

Gość plus dla autorki.
łącznie z tym weź coś na uspokojenie pewnie co?:o a już hasło idź na bete, polece na bete jest najczesciej powtarzanym.

Gość nudzą się....
i dlatego tak piszą i sprawdzają info w necie :) Co mają robić ciężarówki na zwolnieniach a niekiedy leżące przymusowo w łóżku?

Gość empiczek
Zgadzam sie z autorka. A najsmieszniejsze sa osoby okreslajace sie mianem STARACZEK:D:D Zakladaja topici informujac caly swiat o tym kiedy zaczynaja sie bzykac bez zabezpieczenia, robia jakies tabelki i dlugasne stopki, masakra doslownie:O Dlatego wlasnie unikam mlodych matek:D

Gość lata 99
Może przeleciał może nie ...planuje drugie dziecko teraz ale napewno nie wejde tu zapytać po dwóch dniach bzykania ::: Jak myślicie to ciąża czy nie ? Nóż sie otwiera normalnie . Zajde to będe i tyle normalne wizyty ,zakupy ,życie rodzinne bez szlochów achów ....zaszłaś to urodzisz .Chwale dziewczyny co witają sie codziennie i piszą swoje przeżycia po prostu utrzymują kontakt ...co tam słychać ale pytania typu : czy moge sie schylać ,jeść ogórki,uprawiać sex to ...poracha normalnie .Zero instynktu kobiecego wszystko na łatwizne ...i potem taka matka rzęzi : o Jezu dziecko nie je cyca,pielucha przemaka albo jeszcze gorzej : NIE WYSPAŁAM SIĘ - faktycznie to może być szok po takich gadkach forumowych :( ....

Gość plus dla autorki.
no albo pytanie wczoraj mialam ochote na sok pomaranczowy, czy możliwe zebym była w ciąży??;) albo topik do ilu kg można dźwigać w ciąży???:) juz widze jak taka laska ma w domu podreczną wage i najpierw mąż jej to na wage potem dopiero ona weźmie. I masa masa innych. Śłuzy, przyulanka, tempka, ble ble ble i jeszcze raz ble. A tabelki są tak załosne jak piotr rubik i michal wisniewscy razem wzięci.

Gość nudzą się....
No i siedzą cały dzień na forum zamiast zająć się dzieckiem. Biedne dzieci, są obsługiwane przez nie jak automat, mama da zabawkę i do kompa, zmieni pieluszkę i do kompa. Wystarczył mi jeden dzień a znam już 3 takie forumowe mamy: Mamani-robi za gospodyni kurnika prinepolo czy jakoś tak-jej koleżanka grudniowa czy listopadowa-fajna, ale też powinna pilnować swojego malucha a nie ile nowych tematów przybyło żal....

Gość dziwne dziwne.
mamani nie ruszaj tu nie dawno powstał topic jej czci. Matko co one tam wypisywały:D "mamani daj zdjęcia swoich pociech, jestem fanką" , " mamani dodasz mnie do nk???"_

Gość nudzą się....
I jeszcze może mamy jej ołtarzyk postawić? Mamani-królowo kurnika przybywaj.....

Gość tak szczerzee
To nie wchodziłam na te staraczkowe topiki, ale to faktycznie jest głupie. Traktują nas jak....materac :P

Gość pierwszy lepszy topic
18.02...................2.... .Londyn..........28.....0 Kiciuchna............25.01....................4......Gda ńs k.......25.....0 agi26................28.01.09..............4......Lo nd yn. .....26 ........0 SYLA30..............29.01.09..............4.......W-WA.. ........29.......1 MERY27...............31.01...................3.......Wrz e snia.....27.....1 anna999............31.01....................3.....Lublin ........26.........0 _neti_.............01-03.02.................5.......Lubl in.........25.......0 Grażka23...........05.02...................3.....woj.śl ąskie...23.........0 milka czekolada....07.02.09.................5.....Sieradz......... 2 6...... magda//.............14.02.09.................9......Krak ó w........23......0 ZACIĄŻONE: NICK............TC........... TERMIN PORODU .........WIEK........PłEC Kasia.T21.............15............27.07.2009......... .....26............. lolcia26................13............06.08.2009........ .....26..........??? Polusia86..............12.............08.08.2009........ ...22...........??? GaGa_...................11...........06/08.08.2009...... ....29............ koteczek19833.........11.........13.08.2009...........2 5............... Asiaaaa...................9.........16,08,2009.......... ..22.............??? Sympatyczna79......... 10.........19.08.2009 ..........29..............??? aska.osa..................8...........09/09/09....... ... .26.............??? Klaudia.P..................6...........(),(),09......... .......21............??? Aniutka*...................5...........23.07.2009....... ...25.............??? lamajra....................5...........15.08.2009....... ......26...........??? K. Liszt....................3...........14.09.2009 (?)..........26..........??? kasza83...................??...........21.07.2009....... .... 25............??? żabka24...................15...........10.07.2009....... .....24..........??? PLANOWANE IMIONKA POCIECH ******************************************************** ****************************** NICK................IMIONA.............................. . ....................... Agi26..............MAJA/ANTEK ale nie na 100%............................. Syla30.............MAJA/OSKAR też nie na 100%............................. Gaga..............MAJA/SZYMON........................... ..................... Grazka23........MAJA/ KUBUS .... .......................................... Aska.osa.........ZUZIA/Tomek............................ .................... lolcia26...........ANTOŚ na 1000...%/Hania? Emilka?.................... KOTECZEK19833..EMILKA/MARCIN............................ ............... Dorka..............Julia/Milo (Miles) Klaudia.P.......Dagmara/Oktavian........................ .... .............. K. Liszt........... Basia / Andrzej lub Paweł..nie na 100%............... Asiaaaa........... Zuza/ Paweł żabka24..........Paulinka/Dominik,Wiktor lub Igorek

Gość ja mam tez green
brawo dla autorki !!!! Pojebalo to obecne mamusie ! Nawet mojej siostrze powiedzialam ze jak taka mama bedzie to jej bede uwage zwracac ! az przykro sie slucha ! Zamiast sie cieszyc ciazo to siedza na necie i szukaja nie wiadomoczego ! A najgorsze so jeszcze te co to po porodzie patrza czy jej szybciej siedzi czy sasiadki czy jej bedzie pierwsze chodzic czy kolezanki i szukaja na necie kiedy co i jak , zygac sie chce ! jeszcze raz brawa i poparcie dla autorki ! i niech sie ktos ze mna nie zgodzi ze takie mamuski sa przykre !!!!

Gość fgtyhjuik
no w sumie to racja, owszem, od sredniowiecza medycyna poszla dp przodu i gadanie ze kobiety od wiekow rodzily jest glupie bo owszem, rodzily ale ile umieralo i ile noworodkow umieralo? ale racja ze co za duzo to niezdrowo, ja oamietam wypowiedz w stylu "odkad jestem w ciazy nie uzywam kosmetykow, nie robie makijazu etc" :P to dopiero przegiecie, haha no i ten jezyk... nowomowa... staraczki, ciezroweczki przyjacioleczki, tempka, owulka, BOBO, dzidzia, bejbik.. porzygac sie mozna

Gość nudzą się....
Siedzenie w domu z dziećmi robi swoje :) Po co robić dziecko po dziecku i siedzieć np. 5 lat jak kura domowa w domu, zamiast pójść po pierwszym dziecku do pracy, trochę zadbać o siebie, zrobić sobie taką małą odskocznię od garów i pieluch, wyjść do ludzi, poznać na nowo swoją wartość i smak kariery.... Forumowe laski chyba w ogóle nie wychodzą z domu, mamy na spacer z dzieckiem, nie odwiedzają koleżanek, bo pewnie ich nie mają... Rutyna i monotonia....

no i to wszystko dorosłe kobiety piszą. Pragne podkreślić:) A ta pierwsza tabelka to staraczki oczywiscie, nie wkleiło mi sie:)

posluchaj, mozna siedziec w domu, mozna siedziec na forum, rodzic dzieci itp. Ale czy od razu cały świat musi wiedziec jakiego koloru mam śluz??? i jaką temperature w pochwie???? teraz zachodzenie w ciąże, planowanie potomstwa itp odarte tutaj jest z wszelkiej intymnosci. Jak by mój m zobaczyl ze ja w tabelke wpisuje kiedy mam sie z nim bzykac to by chyba mi odciął internet dożywotnio:)

Gość nudzą się....
Chyba im psyche szwankuje... Nie chciałabym mieć takiej mamy, nigdy w życiu. Miałam taką jedną sąsiadkę, Matka Polka trójki dzieci, od 30 lat co nigdy pracy w swoim zawodzie(jest przedszkolanką) nie mogła znaleźć, nazywaliśmy ją wścibska, bo potrafiła Ci przypomnieć, że gdy było -5 st. to nie założyłaś szalika i pewnie miałaś malutki katarek potem :) Są ludzie i taborety.... Dobranoc!

Gość lata 99
No właśnie o to mi chodzi. Dzisiaj czytam że dziecko 6 miesięcy nie siedzi a jakaś mądra mamusia odpisuje idź do lekarza bo to nigdy nic nie wiadomo :( Druga napisała że jej roczny synek nie chodzi : więc mądre matki wysyłają ja do neurologa bo to być może groźne :( No ręce opadają . Co ile wasze dziecko sie budzi w nocy? Odpowiedź - co 2 godziny ....kolejna odpowiedź to źle idź do lekarza ......normalnie płacze już - tylko nie wiem czy ze śmiechu czy z głupoty :( Najlepszym lekarstwem i metodą wychowania dzidziusia jest wasz instynkt ,wyczucie poznanie dzidziusia to wy jesteście nauczycielami i wychowawcami dzieci nie forum ....no prosze

Gość pearlineee
bo teks idz na bete i idz do lekarza to standard. jeszcze idz do gina

Gość NIGDY-O NIE
A WYSTARCZY JAK PRZECZYTAJA ZE 2 KSIAZKI NA TEMAT ROZWOJU MOTORYCZNEGO I TD DZIECKA-ALE GDZIE TAM.PLODZA DZIECI LACHONKI GLUPIE A POTEM ZDZIWIONE ZE ICH 3 MIES DZIECKO NIE MOWI I NIE CHCE JESC SCHABOWEGO

Gość fgtyhjuik
a idz na bete to co znaczy?? niedawno byl ajedna co ze szczegolami opisala sluz swoj, a potem ze po camym dniu ma go pelne majtki!!!! normalnie nie wiadomo czy sie smiac czy plakac

Gość lata 99
Pierwsze lepsze pytanie : http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3973101 Odpowiedź : Ja pewnie miałam lekko śliską pod kątem troche w lewo bo mi sprawdzał ....ginekolog? I tak mi powiedział że pewnie ciąża bo skąd ta krzywa szyjka ? Matyldo i potem takie kobiety z wózkami spacerują po osiedlach i martwia sie o każdy podmuch wiatru w strone wózka :( Z pół roku temu powiedziałam kuzynce w 4 miesiącu ciąży : wejdź tam pogadaj troche :) Ona do mnie oddzwoniła i powiedziała : Zapomnij wpadłam w depreche na wstępie ile na mnie czycha niebezpieczeństw w ciąży ...odpuściła sobie i szcześliwie donosiła ,urodziła 3 tygodnie temu a na to forum to zajrzała dzięki mnie i chyba za kare

Gość darasia
:D poprawilyscie mi humor na wieczór :D szczególnie tym badaniem sluzu sobie nawzajem :D:D:D

Gość lupa123456
SKORO AUTORKA TEGO TOPIKU JEST TAKA MONDRA TO CZEMU SIEDZI NA TYM FORUM ????????????????????A MOZE MA 13 LAT I NIE WIE CO PISAĆ ?????????????????????I TAK SWOJA DROGĄ TO CZEMU WKLIKUJESZ RÓZNE TABELKI INNYCH DZIEWCZYN ??????????A MOŻE JESTES JEDNĄ ZNICH CO????????????????????? JESTES TAK PŁYTKA NASMIEWAJAC SIE Z INNYCH ŻE SZKODA Z TOBA GADAC DZIWIĘ SIE INNYM PODEJMUJACYM Z TOBA DYSKUSJĘ !!!!!JESTĘ ZAŁOSNA!!!!!!!!!!!!!!!

Gość inteligencja je boli
"mondra" z pewnością nie jest :D