Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lata 99

Czy wyście poszalały ?? Przyszłe Matki ???

Polecane posty

Gość inteligencja je boli
"wklikujesz" - :D dawaj, dawaj dalej :D co tam jeszcze kryjesz w zanadrzu :D

Gość romajoka
oj zapewne nie jest tak MONDRA jak wy, oj na pewno :D:D

Gość fgtyhjuik
do lupy - za to ty jestes MONDRA 🖐️

Gość lupa123456
I JESZCZE JEDNO SKORO WSZYSCY NA TYM FORUM O CIAZY PORODZIE I MACIERZYŃSTWIE SA TAK BEZNADZIEJNI TO CO WY TU ROBICIE ?????????????????PEWNIE KAZDA Z WAS SIEDZI I KLIKA O BOBO, SLUZACH, JEST W TAKIEJ TABELCE A TU STRUGA HUJ WIE KOGO Z SIEBIE ŻENADA!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość empiczek
widze, ze " ciezarowy i staraczki" nie moga pojac, ze tematy topikow pojawiaja sie na glownej stronie, wiec nie trzeba wchodzic do tego dzialu, aby je czytac:O:O Moj ulubiony tekst: Owulka nadchodzic, wiec bedzie przytulanko, a potem nogi w gorze. :D:D

Gość lata 99
No kurcze - ,,mondra,, nie jestem przyznaje :( i jeszcze tak ,,wklikuje,, :( Co za wstyd echhh powinnam dostać lanie :D A omijając ten incydent naukowo -pouczający to apeluje ......szkoda gadać

Gość locha rozpłodowa
że co?:O

Gość fgtyhjuik
no dobra, ale co znaczy "idz na bete" bo tego nie umiem rozszyfrowac

Gość kalakola
tez planuje niedlugo starania o dziecko i chcialam sie przylaczyc do jakiegos tematu, ale faktycznie- kazdy na ktorym bylam nieco mnie przerazal.. Te tabelki- kiedy owulacja itp Marzy mi sie temat ,gdzie dziewczyny nie bedą pisać o fasolkach w brzuchu, ani o bobo.. Tylko taki na pozimie :)

A czemu wszystkie piszą na pomarańczowo?:(brak odwagi by wypowiadać się pod zaczernionym nikiem ?!\"O

Gość a na naszym
topiku proponowałysmy tylko konsultację pediatry gdy dziecko w wieku 9 miesięcy nie obracało się. czy to też przegięcie? Chociaż w tym co piszecie macie i troche racji, bo jakby nie było wszystko co z przesadą przechodzi w śmieszność. Ale z drugiej strony poruszone tutaj forum starających się... (i dodam, ze nigdy nie należałam do jak to się mówi Staraczek, bo po prostu nigdy nie miałam z tym problemu) przez wszechobecność nastolatek co 15 minut zachodzących w ciążę lub dwudziestoparolatek, które dziś postanawiaja mieć dziecko czyli od jutra nazywają się Staraczkami :-D przysłania sie obraz kobiet, które przez wiele lat staraja sie zajść w ciążę. jest to dla nich problem i między innymi tutaj udaje im się zdobyć namiary na gabinety lekarzy godnych polecenia. wymiana doświadczeń w tym temacie nie ogranicza sie do harmonogramu "bzyknięć" i donoszeniu wieści z placu boju :-P. i to może prosze uszanujcie. Ja rónież urodziłam dziecko bezinternetowe, ale przyznam, że "ciążę internetową" równiez wspominam miło. I wydaje mi sie, ze nie przeginałam z iloscią szczegółów. Pozdrawiam życząc więcej wyrozumialości nawet dla tych zbyt wylewnych w szczegółach :-)

Gość lata 99
Jeszcze sie przykleje.Jakie to musi być przykre dla faceta jak żonka wymyka do komputera : Koleżanki kochane dzisiaj sie bzykłam ,śluz mokry ,macica skrzywiona szyjka gotowa ,mam nadzieje że zaszłam w ciąże a wy jak myślicie - moge jutro zrobić test bo juz od rana mnie mdli ...trzymajcie za mnie kciuki !!! ?? A ten biedny mężuś jak byk rozpłodowy :( Kobiety skupcie sie na facetach ,rodzinie ,chęci posiadania dziecka a napewno sie uda napewno nie zależy to od ciśnienia za oknem i opini niezadowolonych forumowiczek....a po co ja to wszystko pisze ? Nawet nie wiem :( Chyba szkoda mi młodych dziewczyn co wpadną tu w szpony coraz to mądrzejszych dziewczyn i ich ciąża to nie przyjemność tylko 9 miesięcy mordęgi i wymyślonych utrapień i stresów...

Gość locha rozpłodowa
tematy o przyszłej ciąży na poziomie to nie na kafeterii :)

Gość kalakola
ja nie zaprzeczam, ze w duzym stopniu pomagacie sobie nawzajem, dlatego tez mysle o takim topiku. Ale wlasnie ze wzgledu na ten stres jaki jest z tym zwiazny, to chyba nie jest tego warte.

Gość kalakola
fgtyhjuik -> no to chyba chodzi o test krwi beta hcg, ktora w 100% stwierdza, czy jest ciąża czy nie

Gość x1x1x1x1x1
a może wystarczy nie nasmiewać się z innych tylko pozwolić dziewczyną samym decydować czy chca byc na takim topiku czy nie :O ja osobiscie znam dziewczynę ktora straciła dziecko i własnie topik z którego wklejłyscie tabelke jej pomógł i uwiezyła ze moze znów byc w ciazy i teraz widnieje tam jako kobieta w ciazy i nie uwazam aby było to złe ze wymienia sie z innymi swojmi przezyciami :)

Gość fgtyhjuik
omg, dzieki za wyjasnienie, 🖐️

Gość TEŻ SIĘ CZEGOŚ DOWIEDZIALAŚ
KRETYNKO fgtyhjuik DO lata 99- kimty jestes że oceniasz innych ?!

Gość a na naszym
lata 99 napisałaś: ...odpuściła sobie i szcześliwie donosiła kalakola napisałaś: ... ze wzgledu na ten stres jaki jest z tym zwiazny, to chyba nie jest tego warte. Myslę, ze najważniejsze w tym wszystkim jest to, ze każdy pisuje i czytuje to co lubi. i albo sie w to brnie w podobnym towarzystwie albo sie odpuszcza. Ja też odpadłam gdy weszłam na "swój" topik jeszcze w ciąży. Czytając o wyższości pościeli z szyfonem nad tą bez niego itp... Nie tego szukałam. Ale nie potępiałam. A po urodzeniu dołączyłam i szczerze mówiąc nawiązałam tam bardzo cenne znajomości (juz poza kafe) . Bo jak to się mówi: jednemu podoba sie córka a drugiemu teściowa. Pozostawcie wybór i nie linczujcie :-)

Gość koszmara
A swoją drogą - same maje w tym spisie. I wszystkie 4 cieżarne obecnie laski, które znam, maja projekt "maja". Będzie taka sama lawina jak z juliami parę lat temu

Gość fgtyhjuik
o tak, kretynko , dowiedzialam sie ze swirniete staraczki mamuski na tesc HCG mowia "idz na bete" ulzylo?? pewnie jestes taka staraczka t uwazaj bo ci jajeczko peknie z tego jadu, i owulka bedzie za szybko i nie zajdziesz, albo jak jestes ciezaroweczka to jeszcze poronisz

he he ja na czarno :) No nie wiem po co sie wpisywać przykładowo w czerwcówki skoro za każdym zajrzeniem na forum jest napisane : plamie,krwawie ,dziewczyny żegnam was poroniłam uwazajcie na siebie bo nie wiecie kiedy a stracicie ...:( I weź ciesz sie ciążą ,oczekuj dzidziusia każdy wypad do wc to czy nie plamie....:( Paranoja.Jak na początku tematu : zachodze w ciąże i jakos leci 9 miesięcy a nie : jaki smoczek,jaka butelka,mamusie pomóżcie bo sadzam dziecko na nocnik a on sie ślizga po podłodze ,zupka lepsza ze słoika czy własnej roboty itd .....Rany czy z dzisiejszymi matkami wszystko oki ? Bo to zaczyna wyglądać już groźnie

Gość TEŻ SIĘ CZEGOŚ DOWIEDZIALAŚ
Na szczęscie te normalne MATKI zgłosiły ten topik do usuniecia :):D:)

Gość fgtyhjuik
normalne? obrazilas normalne matki zalosna podrobko matki

Gość a na naszym
lata 99 a nie wydaje Ci się przypadkiem, że to moze jest po prostu fala młodych mam (przepraszam jeśli kogos urażę), które będąc w pierwszej ciąży, będąc mamą pierwszego dziecka wiedzą mimo wielu nie raz infantylnych pytań wszystko najlepiej. I traktują się jak wyrocznię w Delphah? Ja sądząc po sobie byłam dużo "mądrzejsza" mając 1 dziecko. A teraz coraz mniej spraw w tej dziedzinie pozostało mi białych albo czarnych. Ja poroniłam - wy tez poronicie. Ja mam kłucie w pochwie po 7 miesiącu - poczekajcie i was to czeka. Może to o to chodzi?

Do usunięcia? Nikt przy zdrowych zmysłach tego nie usunie bo to jest moje i nie tylko moje zdanie lecz większości kobiet.A jak myśle każdy ma prawo do wypowiedzi.To jest do kobiet które umierają ze strachu o ciąże by za bardzo nie brały do siebie tych wywodów panikar i internetowych przyszłych matek.Porady tak - jestem za ....ale nie stresowanie za każdym pierdnięciem i jak dziecko kolke ma bo to nie koniec świata. Ogarnijcie sie i ciąże traktujcie jak dobrodziejstwo a nie jak droge przez męke.

Gość a na naszym
wkręciłyscie mnie byłam w opozycji a stałam się ... :-D http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3972804 gdyby wszystko zastosować dziecko mogłoby nie przeżyć :-P i nie podejrzewam, żeby matka która szuka takiej rady była w stanie sama podjąć słuszną decyzje co do wyboru terapii ;-)

Gość Linka79
Ale po co Wy w ogóle czytacie ta tamaty która Was nie interesują?

Gość Linka79
Co za sens wchodzić na topiki które Was nie dotyczą i oczerniać..., na forum ocenia sie wypowiedzi a nie poszczególne osoby, ludzie :) kopiowanie wypowiedzi z wątku na wątek... tak nie może być to jest dopiero wiocha....to jest brak kultury i ogłady !!!!!!!!!!

I ja w takiej sytuacji jak jestem mało uświadomiona to dzwonie do swojego lekarza ...proste.A tu dziewczyna pyta co na katar i mnóstwo porad prawie że .....lekarek (chyba matka miała taką nadzieje :( ) To mnie właśnie przeraża od początku ciąży wystraszone aż po urodzenie ...zastanawiam sie jak to możliwe ,czemu tak sie dzieje . I ciekawi mnie czy ta mama wylosowała co podac dziecku czy zgadywała ...o rany :(