Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolinka18tc

co to moze być, ból w prawym boku, 18tc ?

Polecane posty

Gość Karolinka18tc

Witajcie dziewczyny. Jestem dzis przerażona, 18 tydzień ciąży, w nocy obudziłąm sie jak zwykle na siku i gdy poszłam do toalety to strasznie bolałao mnie coś w prawym boku, jak zeszłam z toalety było juz ok. Rano wstałam i znowu to samo no może był troszke słabszy, ale wciaz coś czuje w tym boku, jak sie schylam gwałtownie to takze czuje lekki ból. Może to wyrostek? :( Moze ktos tez tak miał? Narazie jestem w pracy jak bedzie gożej to lece do lekarza... :(

Gość Karolinka18tc
nikt się nie z tym nie spotkał? :(

a może to rozciągające się wiązadła, jeśli tak to nic to poważnego

Gość Karolinka18tc
a to właśnie tak boli? :( to juz sie troszkę uspokoiłam bo bałam sie że to nerki albo wyrostek. Oby nie.. :(

To moze byc kolka nerkowa, ja tak mialam, okropny ból taki napadowy, idx do lekarza na wszelki wypadek.

Gość Karolinka18tc
czytałam ze w przypadku kolki to ból jest straszny nie do zniesienia a mój jest w miarę znośny. Zazwyczaj śpię na prawym boku i moze jak macica uciskała prawą nerkę to doszło do zastoju moczu i stąd te bóle. Sama nie wiem, próbuję sie pocieszac

Gość więzadła jak nic

Gość Karolinka18tc
jejku boję się. Nic tego nie zapowiadało, wczoraj wszystko było ok. Mam nadzieje ze to zwykła ciążowa dolegliwość :(

Gość Karolinka18tc
dziewczyny a opiszcie jak Was bolało przy tym rozciąganiu więzadeł? czy cały czas czy tylko podczas ruchu? plizzzz

Gość Karolinka1983
up up up

Gość Karolinka1983
jestem umówiona na 12 lutego dopiero, a nie chce tak z byle czym latać w końcu ciąża to nie choroba. PS> teraz juz tak nie boli jak przedtem, ale inaczej o wiele słabiej. Masakra chyba zwariuje do rozwiązania :(

Gość agata 17 tydzień
ja miałam taki ból jak spałam na prawym boku. w jedna noc dwa razy mnie obudził. strasznie bolało no i zaczełam czytac i znalazłam coś ciekawego jedna dziewczyna tak pisze: ja własnie tez miałam taki ból w prawym boku jakby z tyłu... byłam u lekarza... przepisał no spe... wczoraj byłam u mojej ginki i wszystko sie wyjasniło.... zator nerki... podobno dzieje sie tak gdy macica ją uciska... i czesto własnie dzieje sie to z prawej strony..... zrobiła usg i na szczęscie juz wszystko ok... własciwie samo przeszło.. a prawie trzy noce sie z tym męczyłam ja miałam to tylko jedna noc ale teraz boje sie spac na prawym boku...