Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gregoria89

Suknie ślubna dla puszystej

Polecane posty

Gość gość
Jak tak czytam wasze wypowiedzi dziewczyny to aż mam strach w oczach ślubuje w tym roku w sierpniu ważę 85 kg wchodzę w rzeczy 40-42 i sama się boję że nie znajdę na siebie sukni na pewno coś zrzuce do tego czasu ale samo to.

Gość gość
Ja nosze rozmiar 38 w porywach do 40, moj slub odbyl sie w czerwcu. W salonach i katalogach nie podobalo mi sie nic,jestem wybredna i skorzystalam z uslug krawcowej. Zdecydowalam sie na suknie typu rzymianka z bialutkiego muslinu,lekka i zwiewna, z gorsetowym wiazaniem i z blekitna szarfa pod biustem, gdzieniegdzie dodanymi kamykami svarowskiego,wiazana w kokarde na plecach. Do tego bolerko o dlugosci lekko za lokiec. Krawcowa wyjasnila mi,ze taka dlugosc bolerka jest najbardziej elegancka. Wlosy upiete na bok ,zrezygnowalam z welonu na rzecz stroiku z rozyczek bo do rzymianki welon nie jest odpowiedni. Wydaje mi sie,ze rzymianka dla Ciebie bedzie rowniez odpowiednia. Nie decyduj sie bron boze na jakies syreny czy suknie w stylu hiszpanskim. Im mniej ozdob tym lepiej,jedna konkretna rzecz a nie masa p*****l zrobi lepsze wrazenie.

Gość Aniadobronieisie1231
Też jestem puszysta i zdecydowałam się na klasyczną suknię ślubną. Na ten dzień wybrałam z tej kolekcji http://mialavi.com/kolekcja-2016.html i czułam się w niej dobrze i elegancko. I w dodatku nie straszna cena :)