Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaszmirowa123

Kaszmirowe sweterki i szale.100 KASZMIRU

Polecane posty

Gość Kaszmirowa123
Gość wymagajaca panna
za taka cene, to bys sie przynajmniej wysilila i ladna aukcje zrobila

Gość eeee to kaszmirowe
sweterki w takich cenach "chodzą"?

umarłam jak zobaczyłam te ceny.. na początku nie zwróciłam uwagi .. ja pierdole takie coś kupić za taką cenę.. chyba kogoś prąd pokopał

Gość *frea*
"Dodano 2009-01-26 00:16 W ofertcie rowniez : ubrania dla dzieci,swetry meskie,koce i pledy - wszystko 100% z kaszmiru! Prosze pytac :)) " nawet wole nie pytac o cene np. koca, zeby w krzesla nie fiknac. Skad ty babo wzielas te ceny???

Gość kaszmir123
Kilogram czystego kqszmiru (włóczki) kosztuje 200 dolarów. Pomyślcie ile waży sweter, i sami sobie policzcie ile musi kosztować sweter z oryginalnego kaszmiru. Do tego trzeba doliczyć przecież różne inne koszty, a i też zarobić. Moim zdaniem to jest warte tych pieniędzy, kto raz założy kaszmirowy sweter już nigdy nie będzie chciał innego!

Kaszmirowa123 -> niestety kaszmir doceni tylko ten co go nosił:) jest cudny co prawda trzeba dbać o niego jak o wszystkie szlachetne materiały jednak warto:) drogi ale piękny.

Gość majaroma
Na kardigan potrzeba 30-35 dag kaszmiru. Ja ostatnio robiłam na zamówienie osoby rozmiar 38-40. Cena wyszła taka: 700 zł włóczka + 250 robota. Razem 950 złotych. Aha, przesyłka Gratis! Ale wyszło cudo!