Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szczera dziewczyna

co sadzicie o nawiazywaniu znajomości

Polecane posty

z facetami z zagranicy:D?? przez internet.... macie przyjaciół internetowych?? ja własnie poznałam cudownego prawnika z Rio de janeiro:D:D i nawet gadam po angielsku:P ze słownikiem na kolanach:D

Gość Sama decyduj
Ja poznałam w piątek na czacie z Poznania kolesia, a teraz sie go boję:O

Gość chodzi ci o
strony typu "penpals", "penfriends"?

Gość tytusowa
szcera dziewczyna, uwazaj, jak ten "prawnik z Rio" zacznie Cie namawiac na wycieczke do Egiptu albo Maroka :D

Gość chodzi ci o
nawiązuję ale w celu szlifowania angielskiego wiec obojętne dla mnie czy to facet czy kobieta.

ameteta z jak z tam mieszkasz...z takim którego tak poznałaś.....czy z takim oszustem;) powiem waam ze mój angielski jest mega do dupy...i nigdy nie prowadziłam korespondencji z obcokrajowcami..i teraz myśle ze to był błąd to siwtny sposób na szlifowanie jezyka;)

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaavv

Gość kurwaaaaa
ja z takim jednym gadałam 2 miechy, co prawda odległość niecałe 200 km ale i tak wszystko chuj wzieło, olał mnie jak psa, choć ta historia j uż się skończyła w ubiegłym roku, to nadal jestem wkurwiona takim zakończeniem znajomości, facet narobił mi nadziei a na koniec dupa

mam znajomych z zagranicy z ktorymi rozmawiam przez internet tyle ze znalam ich juz wczesniej :) co do takiej bezsposredniej znajomosci tylko przez neta z niewiadomo kim jestem zdecydowanie przeciwna