Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ans

co zrobić jak inna wyznaje miłość twojemu mężowi

Polecane posty

Gość ans

co mam zrobić z kobietą która wyznaje miłość mojemu mężowi. zareagować?

Gość mysliciel42
a co on na to i jak sie o tym dowiedzialas?

Gość ans
w wakacje wysłała mu sms a teraz dostał od niej meil z obrazkiem kocham cię. powiedział że wogóle nie zareagował bo ona ma 20 lat a on 26 i jest jeszcze dzieckiem a nie zabroni jej kochać.

Gość ans
a przy okazji wygląda jak świnka PIGGI dosłownie!!!

Gość oj lepiej pogonić
bo teksty o tym, że nie może jej pozwolić kochać, pachną kłopotami... A dwudziestoletnie "dzieci" często okazują się kochankami. Przejrzyj sobie brukowce - 6 lat to żadna różnica wieku...

Gość oj lepiej pogonić
sory, miało być "nie może jej zabronić kochać". (pomijam męską próżność, którą taka zakochana "małolata" przyjemnie łechce...)

Gość mysliciel42
no wlasnie...6 lat to nic a ona ma 20 lat i jest napewno pewnym zagrozeniem dla ciebie...wydaje mi sie ze twoj facet cos ukrywa

Gość spis tematow preferencje
jak on nie chce zareagowac o ty z nia pogadaj. powiedz jej ze juz zawsze bedziecie razem i twoj facet jej nie chce ze nie gustuje w swinkach i juz :O

Gość frweferf
Współczuję że to ty musisz myśleć nad tym jak zareagować. Mój taką pannicę potraktowałby tak, że ja bym mogła poobserwować z rozbawieniem, zamiast się martwić. Prawdziwy facet, lojalny, reaguje jednoznacznie i stanowczo. Twój tego nie potrafi lub nie chce.

Gość ans
ale jak z nią pogadam to bedzie czuła że jest dla mnie zagrożeniem. czy wtedy nie wygra?

Gość fjfgj
tak jest dla Ciebie zagrozeniem i to duzym, tak jak ja w tej chwili jestem zagrozeniem dla innej kobiety;]

uważam, że to działka Twojego faceta. Skoro sytuacja się powtarza, to znaczy, ze on nie podszedł do sprawy tk, jak powinien, bo owszem, zabronić kochac jej nie może, uczuć jej z serca nie wydrze, ale może zabronić jej to okazywac w stosunku do niego, bo może się to odbić na Tobie i Waszym związku. Wypisywanie do zajętego faceta \"kocham Cię\" może się skończyć zasianiem dużego niepokoju i nieporozumienia między Wami i choćby datego on powinien być stanowczy wobec tej dziewczyny. Najwidoczniej nie jest z jakiegos powodu (może mu to imponuje, w jakis sposob dowartościowuje) nie mieszałabym się, ale liczyłabym na to, że mój mężczyzna zrobi z tym porządek. I bym mu to bardzo wyraźnie powiedziała :)

Gość całkowicie czarny kot
nie zareagował bo ona ma 20 lat a on 26 i jest jeszcze dzieckiem a nie zabroni jej kochać. spadłam ze stołka, gdy to przeczytałam

ona ma 20 lat, no i co z tego?? Twoj facet jest jakis dziwny, ze nazywa ja dzieckiem, przeciez to juz kobieta jest!! Widocznie jemu sie to bardzo podoba..

nie mieszałabym się, ale liczyłabym na to, że mój mężczyzna zrobi z tym porządek. I bym mu to bardzo wyraźnie powiedziała prosze prosze, zgadzam sie z klaudka, co to sie porobilo :-)

co zrobić. Pokazać jej, że ma spóźniony zapłon i już jest po zawodach. Najlepiej ręcznie pozbawić owłosienia na głowie, bo pipkę pewno ma wydepilowaną.

Gość Kasieenka
Nie zostawiaj tego w rekach meza. Do mojego tez przychodzily takie sms-y. I odpowiadal, ze to jakas idiotka do niego wypisuje, i ze on przeciez nie ma na to wplywu. A potem sie okazalo, ze mieli dlugofalowy romans. Zaufanie dobra rzecz, ale powinno byc ograniczone:)

Gość facet taki tam
pogoń ją wybij ją mu z głowy.Masz fajnego faceta skoro innej tez sie bardzo podoba.:)

Na mój chopski rozum to już ją bzyknął ,jej się spodobało no i dziewucha szaleje :D:D:D:D:D:D:D:D:D ;)

Gość haslodostepu
Autorko droga coos w tym musi byc skoro twoj maz nie moze zabronic jej kochac haha dobre:D usmialam sie.ale tak powaznie to wlasnie takie "dziecko" moze byc dla ciebie powaznym zagrozeniem.skoro twoj facet przyjmuje to tak spokojnie widzocznie mu sie podoba a tak pozatym nie oszukujmy sie ze wiekszosc factow polecialoby na mloda dupe wkoncu to jakas odmiana nie:p a jesli wierzysz w to ze byl jej nie tknal ze wzgledu roznicy 6 lat jestes poprostu naiwna;p

Gość hmmmmmmm hmmmmm
też tak myślę... bzyknął... ale nie chce wchodzić w romansik na boczku... bo panna mocno egzaltowana... a taka kochanka to tylko kłopot...

Gość binokle
sądzę ,ze jest tak jak napisał " xyzed" gdyby Twojego męża nic z nią nie łączyło ,zareagowałby zupełnie inaczej , a tymi słowami ,że ona jest dzieckiem , chce tylko uśpić Twoją czujność!

Wytarmosić ją za kudły...włoszka by tak zrobiła:D A my "matki polki"zamykamy się w sobie,unosimy dumą....a chłopy itak robią co im się podoba:O

To twoj facet powinien zareagowac odpowiednio, nie ty. Prawda jest jednak taka, ze to wyznanie pewnie go troche polechtalo i nie powie jej, zeby spadala, a jak zrobisz to ty, to wyjdziesz na desperatke.

Gość ans
POWIEM WAM TAK: co ma być to będzie. na tą chwile wierze że nic go z nią nie łaczy. jak nadaży się okazja to wywine taki numer że jak się spotkam na imprezie firmowej z nią to bardzo miło z mnia pogadam a mężowi powiem że mnie obraziła oraz nazwała nasze dzieckiem balastem który tylko jego trzyma przy mnie. zobacze co się rozpęta...