Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kukusiek

Nasze makijaże!

Polecane posty

Gość Kukusiek

Dziewczyny, otwieram topik dotyczący makijazu :) tutaj prezentujemy nasze zdolnosci, moze sie czegos od siebie nauczymy :)

Gość Kamaa
file:///C:/Documents%20and%20Settings/Administrator/Pulpit/,/28.03.09/P1000929.JPG oto moj makijaz :D. nie jest w nim nic nadzwyczajnego ale mi osobiscie sie podoba :]. niestety wyglupialam sie do zdjecia i przymrurzylam oko :D. jesli zrobie fotke calkiem zamknietemu lub otwartemu oku to na pewno dodam :P

Gość fakmiindebeksit
musisz zalinkowac np. voila.pl albo tinypic.com

Gość daPAli
kama ciekawy kolr oczu. tulipan ladne oczy makijaz naturalny slabo widac ale ladnie wygladaja twoje oczy

mi sie podoba jeden i drugi. jak Wy to robicie? mi zawsze wychodzi okropnie... :(

Gość 1234554321
czerwony tulipan pokaz całą buźke :) ta fotka co dałas jest przesliczna :)

zajebisto oko - masz strasznie posklejane rzesy, zle sie tuszujesz albo masz tani tusz czerwony tulipan - sliczne oczy Kamma - ladny kolor oczek, ladne rzesy

moje zajebiste oko - strasznie posklejane rzesy,brzydko to wyglda,daj kolorowa fote bo na czrnobialej nie da sie ocenic makijazu. dwa wyzej fajne makijaze

Gość moje zajebiste oko
posklejane bo duzo tuszu nalozylam, mial to byc mocny i wyrazisty makijaz na co dzien tak nie wygladaja ;)

Gość 1234554321
czerwony tulipan zjawiskowa uroda ;)

Gość Kamaa
asda moim zdaniem trzeba wyrobic reke :D ja osobiscie nie potrafie pomalowac oczu eyelinerem :] hmm... nie uzywam pudru, maluje tylko oczy i nakladam bezbarwny lub jasnorozowy blyszczyk :P najpierw oko maluje rozowym cieniem, nastepnie patyczkiem do uszu nabieram czarnego cienia i maluje kreske na dolnej powiece. potem od polowy oka na gornej powiece wypelniam czarnym cieniem unoszac lekko do gory w kaciku zewnetrznym... pozniej lekko rozcieram palcem kreske na polowie oka, aby byl efekt przechodzenia z jasnego koloru w coraz ciemniejszy :P na koniec nakladam tusz na dolne i gorne rzesy :D efekt jest lepszy gdy czarna kredka namalujesz kreske na dolnej powiece "wewnatrz" i w wewnetrznym kaciku oka :] mam nadzieje ze opis nie jest wyczerpujacy i zrozumialy :P

Gość 1234554321
czerwony tulipan co robisz ze masz taką ładną cerę ????

oko - najpierw pomaluj rzesy delikatnie tuszem,chwile poczekaj az wyschnie i jeszcze raz naloz tusz a jesli trzeba to jeszcze raz, wtedy nie beda ci sie sklejac jak kolejne warstwy beda wysychac.

Gość iiiizuja
A moze mi ktoś powiedzieć jak pomalować kreskę kredką na dolnej powiece "wewnątrz" ale tak zeby się nie zmyło???Bo jak pomaluję to za jakieś pół godzinki juz jej nie ma :-(

Gość Kamaa
mi tez sie zawsze rozmazywalo dlatego robie kreske tylko cieniem :P rzeczywiscie pomniejsza oko, ale moim zdaniem lepszy efekt jest gdy sie jednak ta kredka pomaluje... oczywiscie tylko na dolnej powiece i wewnetrzny kacik! nie dookola!

Gość Kamaa
rzecz gustu :P ja tez juz nie uzywam wgl kredki bo ciagle sie rozmazuje :/ chcialabym nauczyc sie malowac eyelinerem, ale nie wiem jaki jest najlepszy dla poczatkujacych? miekki czy twardy pedzelek? ;> kiedys probowalam kolezanki eyelinerem ale ciagle wychodzily mi te kreski krzywe -.-

Gość hfcjcjcfyhkhg
mi sie wydaje, że na początek będzie lepszy miekki:)

Gość hfcjcjcfyhkhg
może często dotykacie oczu? Albo macie tłustą cerę? Jesli nałoży się trochę podkładu na powiekę to zarówno kredka jak i cienie lepiej sie trzymają:)