Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Peyton0

Zamalamana

Polecane posty

Gość Peyton0

Wiem, ze to bedzie juz kturys tam temat o nastolatce w ciazy ale jestem tak zalamana , ze nie wiem co mam zrobic:(:(W tym roku bede miala 18 lat i jestem w ciazy , dzisiaj rano zobaczylam na tescie dwie kreski, pobieglam do apteki po kolejny i na nim tez byly dwie kreski. Ja sobie nie dam rady:(:(

o co twoj chlopak na to rodzice? warto by bylo powiedziec im i nie czekac az sami zobacza o ile jeszcze tego im nie powiedzialas

Gość szczeeeee
e tam dasz rade jakos się ułoży a co z ojcem dziecka !!!???

Gość spis tematow preferencje
dasz rade..dalas rade zajsc to i dasz rade urodzic i wychowac a co z tatusiem? nie poczuwa sie????? czy jeszcze nie wie?

Gość jenk
i masz glowe do pisania na cafe?

tak naprawde to wcale nie ragedia jesli twoj chlopak jest odowiedzialny i mozecie liczyc na rodzicow

Gość prawie26
jak czytram takie topiku to az mi sie noz w kieszeni otwiera :O...jak w tych czasach można zaliczyć wpadkę? :O...trzeba byc kompletnym idiotom....tym bardziej ze srodki antykoncepcyjne sa tak łatwo dostępne....

Gość sluchaj mloda
walić to :D womenonwaves.com stamtąd ci pomogą :D zycie jest jedno :P

ona raczej w tym wieku jest na utrzymaniu rodzicow a nie kazdy ma z nimi taki kontakt zeby poprosic o kase na tabletki

Gość Peyton0
Ojciec jeszcze nie wie,powiem mu dzisiaj jak sie z nim zobacze bo nie chce tego zalatwiac przez telefon co do antykoncepcji to jakis czas temu przestalam brac tabletki bo sie strasznie zle po nich czulam, kochalismy sie w prezerwatywie i musiala zawiesc:(:(

Gość Peyton0
Na tabletki maialam kase bo chlopak dawal i pewnie gdyby mi po nich niec nie bylo to nadal bym brala

Gość spis tematow preferencje
"jak czytram takie topiku to az mi sie noz w kieszeni otwiera ...jak w tych czasach można zaliczyć wpadkę? ...trzeba byc kompletnym idiotom" :O :O :O :O :O

Gość najlepsza
antykoncepcja, to szklanka wody...

Gość prawie26
milunia---> to teraz zamiast na tabsy będzie wołac kase na pieluchy :O:O to trzeba było tak długo próbowac róznych tabletek az w końcu któres były by dobre dla ciebie...

Gość babki
tez bym chciala ujrzec te dwie kreski!! ale nie martw sie przeciez jakos sie to wszystko ulozy!!

Gość babki
no coz..... zapraszam na topik PAZDZIERNIK 2009!! bo przeciez na pazdziernik masz tak??? jestes w 1 misiacu?

naprawde jest teraz tyle srodkow ze wystarczy sobie poczytac tabletki po przed plastry zwykle tab spirale ale teraz juz po sprawie

Gość Peyton0
tak jestem w pierwszym miesiacu

Gość Peyton0
babki a ile masz lat?

Gość dziecko1979
Ja zaszlam w ciaze w wieku 17 lat ,jak urodzilam mialam 18.Wszystko na poczatku ciazy mnie przerazalo jak sobie poradze i jak dalej bedzie.Dzis synek ma 11 lat i uwazam sie za bardzo dobra matke :) Poradzilam sobie doskonale i Tobie tez tego zaycze :)

Gość Peyton0
Dziecko 1979 mam nadzieje, ze jakos to sie i mi wszystko ułozy i , ze tak jak ty bede uwazala siebie za dobra matke. Jestem pelna podziwu dla mlodych matek, ktore urodzily, a nie poszly na latwizne i usunely i mam nadzieje, ze i ja jakos sobie poradze.Chociaz narazie wszystko strasznie mnie przeraza i ciagle bym tylko polakala.

Gość dziecko1979
Wiem ,ze jestes zalamana ale dasz sobie rade :) Nie ty pierwsza i nie ostatnia.

Gość ja mam syna
jak już dajesz dupy gówniaro bez wykształceia to sie licz z konsekwencjami, dupczyć sie dałaś rade? dobrze ci tak

No jasne ,ze nie ma tragedi! Jeżeli zdecyduje sie urodzic dzidziusia to wszystko się ułozy :) Ja jestem tylko rok starsza i jestem juz w czwartym miesiącu. Na początku także myslalam o aborcji ,ale nie miałabym do tego serca ani sumienia. Jak zobaczysz dzidzie na USG i zobaczysz jej bijące serduszko ,to pokochasz je odrazu ,a problemy pomału same się rozwiązą :) Ja tam trzymam kciuki za Ciebie i za Malenstwo w Twoim brzuszku :)

Gość dsaadss
nie uważałaś jak robiłaś to teraz rób co uważasz.... Naprawdę to wstyd zaliczyć wpadkę...gdy są tabsy, prezerwatywy, piguły "po" i inne badziewia + cała wiedza z internetu. Gratuluję MAMUSIU

Sam jestes wstydem piszac takie teksty.Wstyd to nie wiedziec,ze biorąc \"tabsy\" i uzywajac \"gumki\" takze mozna zajsc w ciąże. Nic nie daje 100% pewności.

Gość french affair
Nie oceniach kobiet, ktore usunely, bo ty sobie sama nie poradzisz, bez zawodu, pracy i srodkow do zycia. Jesli ci sie uda , to TYLKO dzieki rodzicom, ktorych postawilas w takiej sytuacji:O