Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dezyderata społeczna

Postulat zamknięcia kafe.

Polecane posty

Gość Luśka z planami
No i stało się, co się stać musiało, pojawiła się Luśka z bardzo podobnym, jeśli nie takim samym przesłaniem ;-) - Dzień dobry :) (Panie Sułku?)

Gość Sófka
Luśka? Co się dzieje z Of_cą? Przyznam, że się za nią nieco stęskniłem. :)

Gość Luśka z planami
Coś wspominała o wyjeździe na narty, może już wybyła

Gość Sófka
A fakt! Coś mi się przypomina w mojej sklerotycznej pamięci... To Of_ce jeżdżą na nartach? Rety! Ja byłem na nartach ostatni raz jakieś piętnaście lat temu... Wolf wprawdzie zaprasza do Tyrolu, ale nic z tego nie będzie. :(

Gość Luśka z planami
A cóż takiego stoi na przeszkodzie?

Gość Na biezpcicziu i żopa saławiej
Nie można w życiu mieć wszystkiego. Przed paru dniami odmówiłem małżeństwu W. zorganizowania dorocznej, wiosennej wycieczki zagranicznej. Planowane latem ubiegłego roku szantowe żeglowanie po Mazurach w towarzystwie Scholi Teatru Wiejskiego Węgajty stała się nierealna. A szkoda. Bo śpiewających żeglarzy jest na Mazurach tylu, ilu samych żeglarzy. :( Jest rzeczą raczej nierealną, żeby udało mi się wrócić do kontynuacji nauki latania, choć aeroklub wykazuje w tym zakresie pewną inicjatywę. Pod znakiem zapytania jest zrealizowanie w tym roku projektu Trzech Jezior. Wyjazd w Tatry jawi się kolejną, banalną abstrakcją. Fotografowanie rzymskich witraży i słońca takoż. Nie chce mi się dalej wymieniać. To nie ma sensu.

Masz za to inne osiągnięcia, o których wspominać mi nie wolno, a którymi Ty sam nie chcesz się tu chwalić. ;-) :-P

Gość Luśka z planami
Brzmi niemal jak aneks do testamentu, bo przecież nie expose :O A tak poważnie, jeszcze będą inne lata, podobno po siedmiu chudych ... Przypomniały mi się Twoje plany dolatywania do pracy i to, jak jedliśmy śniadanie obok takiego małego lotniska, przez okno jedna rodzina z małymi dziećmi po podobnym śniadaniu ładowała się do samolotu, podczas gdy obok przejeżdżała inna rodzina, tyle, że amiszów, niemal już starożytnym pojazdem z koniem jako siłą napędową :)

Gość Luśka z planami
znaczy widzieliśmy przez okno, czy jakoś tak :) Rybka 🖐️ :)

CZeść, Rybko. Wysłałem do Ciebie mejla w wiadomej sprawie, ale odbiło mi. Można się z Tobą jakoś bardziej prywatnie skomunikować?

Słusznie nazwane, Luśka. To coś w rodzaju testamentu. :-) Nie ma się czym podniecać. Trzeba przysiąść na organizmie i poddać się losowi.

Gość Benia Krik
Mam! Przecież śpiewanie szant można zorganizować bez żeglowania. Na tarasie. :-)

Gość Luśka z planami
No i po co tu wlazłam? :O Szanty lubił jeden z młodzieńców, który darzył mnie sporą sympatią, a którego dość lekkomyślnie odrzuciłam :(

Gość Benia Krik
:-) Nie martw się, Luśka. Znajdzie się jakiś następny szantonista. :)

Gość Luśka z planami
Zajrzałeś do horoskopów? :D BTW znasz miejsce i dokładną godzinę swoich urodzin? Bo est taka strona, która oferuje na podstawie tych danych całkiem ciekawe portrety osobowościowe. Czytaliśmy ze znajomymi i wszyscy orzekli, ze sporo się zgadza :)

Gość Benia Krik
Do horoskopów? Luśka? A po co? Do fryzjera wybieram się za jaki miesiąc, to może wtedy rzucę okiem?

Gość Benia Krik
:-) Jakby co, Luśka, ja także mogę robić za wróżkę. Nawet fusy czy szklana kula nie są mi potrzebne.

ja tez veto! co to za glupie pomysl?? na owe juz upadle/as?????? lecz sie🖐️:classic_cool: P.S. to do autora

Gość Benia Krik
Znaczy do mnie, Setuniu, ale muszę zeznać, że nie pojąłem istoty Twojego wywodu.

Gość Luśka z planami
Ja bym się nie zdecydowała korzystać z Twoich usług. I bez tego nie jest mi ostatnio jakoś szczególnie wesoło :)

Gość Benia Krik
:-) W ramach oderwania się od szarej rzeczywistości. Ale rybia aktywność jest dość zimnokrwista.

Gość Benia Krik
Boisz się czekającej Cię przyszłości i rzeczywistości?

Gość Luśka z planami
Nie boję się, czegoś, czego tak naprawdę nie znam. Jednak czarnowidztwo, do którego masz wyraźne skłonności, na pewno by mi na dobre nie wyszło :)

Gość Benia Krik
Stuniu miła, ja jestem autorem.

Gość Benia Krik
Przypisujesz mi czarnowidztwo, Luśka? na jakiej podstawie?

Gość Benia Krik
Wyjaśniłem już, Seruniu. Kafe należy zamknąć, ponieważ utraciło ono społeczną rację bytu. Kobiety przestały na mnie hurmą lecieć, więc nic po Kafe (i po mnie także). :-)

Gość Luśka z planami
Na podstawie obserwacji :) PS. Koleżanki z Trele chyba już plotkują na temat tego planowanego obiadu z Twoim przemiłym i sympatycznym udziałem :D