Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gg...

dziewczyny czy pozwalacie swoim facetom

Polecane posty

Gość gg...

sprawdzac wasze telefony czy gg? moj chlopak prosil mnie dzisiaj by mu pokazac jakie kontakty mam na gg nie uwaza ze jesli nie mam nic do ukrycia to nie powinno byc z tym problemu a ja nie mam nic do ukrycia ale uwazam ze to glupi pomysl. czy wy uwazacie to za normalne?

Gość tak bo ja tez czytam jego

Gość gg...
ja to nawet swojemu chlopakowi pozwalam z lupą zagładac w moja pochwe. sprawdza on czy nie ma tam obcych plemników

Gość alison11
mnie moj chkopak o to nie prosił, ale czesto na Jego kompie jest właczone moje gg wiec mogłby zajrzec. Tak samo z telefonem. Nie robi tego bo po co - kwestia zaufania:)

Gość Be sześć
sprawdzać kontakty pozwalam, bo nie mam w nich nikogo, co mogłoby być dla niego problemem, ja zresztą często przeglądam jego listę. za to żadne z nas nie czyta prywatnych rozmów, bo to już przesada, a nie ukrywanie czegoś.

Gość haaaaa haaaaa haaaaaaaaa
zdradza Cię... a dla niepoznaki próbuje udawać zazdrośnika... usypia Twoją czujność...taka prawda!

Moj ma dostep do wszystkich moich rzeczy..Poczta, nasza-klasa, gg grono, telefon...Sam jak sprawdza swoje to mowie mu zeby i mi wszystko posprawdzal... Skoro nie mam nic do ukrycia to niby czemu mialby nie sprawdzac...Poza tym mi to na reke, bo sama nie lubie sprawdzac np. poczty...20 reklam dziennie mi przychodzi i nie ma co sprawdzac... Jak dostane smsa i nie chce mi sie wsatac po tel to tez prosze go zeby przeczytal...Ja nie widze w tym absolutnie zadnego problemu

Gość haaaaa haaaaa haaaaaaaaaaaaaaa
zdradza cię z najlepszym twoim kolegom :classic_cool: ps. wciągam nosem borsucze stolce

Gość gg...
czyli proszac o to nie ufa mi? powiedzial mi, ze nawet jesli cos wykasuje to on jest w stanie przejrzec co bylo pisane czy jakos tak tzn po wykasowaniu cos tam zostaje . czy jest tak ? bo ja sie za bardzo nie orientuje

w sumie w moim przypadku to nie jest kontrolowanie...Po prostu sparawdzamy sobie przy okazkji... Nigdy sie nie zdazylo zeby jakos zaparcie sprawdzal mi kazdego jednego smsa czy czytal rozmowy na gg, ale po prostu sprawdzamy soebie

co innego jak koles mimo chodem zerknie..albo ty mu powiesz,zeby ci sprawdzil,a co innego,jak on cie prosi o pokazanie ,bo musi sprawdzic,czy czegos nie ukrywasz...sorka,ale chyba bym go wysmiala w twarz,jak walnal ten tekst o "mozna sprawdzic,czy cos wykasowalas"...a jakim prawem on tak cie traktuje.nic bym nie pokazywala,tylko z usmiechem powiedziala "a co kochanie,nie ufasz mi?"...sorka,ale on chyba mysli,ze trafil na glupia,ktora bedzie sterowal

moj facet ma okno otwarte na wszystkie moje gg,skype,telefon itd..ja na jego tez,ale tam nie patrzy,bo i po co?a jak mam kolegow to co?to powie "musisz ich usunac"..pchi..jeszcze czego

Gość gg...
zawsze mi powtarzal ze jest mnie bardzo pewien, ze nikomu nie ufa tak jak mi a tu takie cos pierwszy raz poprosil o to moze troche w tym mojej winy bo kiedy pytal z kim tak intensywnie rozmwiam to sie przekomarzalam i tylko usmiechalam moze to stad :O. Kiedy powiedzialam mu ze proszac o to pokazuje ze mi nie ufa on stwierdzil, ze ufa a to ja cos krece skoro nie chce pokazac mu glupich kontaktow

ja pozwalam....Moj Misiek ma nazwet haslo na NK i facebook\'a:) Nie mam nic do ukryciaa:) aaa wiad. ktore mialam zanim go poznalam juz skasowalam:):)

Gość burak pasterny
powiedz mu że niechcesz aby cię kontrolował i jeżeli cię kocha to zrozumie

Gość gg...
juz mu mowilam ze to podchodzi pod kontrol a on twierdzi ze chce tylko zobaczyc jakich mam ludzi na gg i tyle i ze robie z tego jakis wielki problem

Gość gg...
motylek piszes ze pozwalasz czyli ciebie tez prosil ?

GG.....nie prosil mnie wprost....jednakze jest o mnie zazdrosnyyy dosycc nawet:) wiec dla swietego spokojuuu podalaam mu hasla:) to co mialam ukryc....o co wiem ze moglby byc zly skaskowalam:):) :):):)

Gość alison11
gg... to ja Ci powiem jak było kiedys u mnie. Głupia historia - miałam urodziny dostałam od kolezanki kolczyki, dodatkowo chciałam zrobic kolczyk w pepku i jeszcze miałam wybrac sobie inne miejsce, kolczyki miał robic facet w studio. Napisał smsa z pytaniem i jak kolczyki? Moj ówczesny chłopak dorwał telefon przeczytał smsa od faceta ze studio i ułozył swoja historie ze go zdradzam dostaje prezenty od facetów:D zaraz cała awantura ze jaka to ja nby jesem i jeszcze kłamiie do tego:) teraz smiac mi sie z tego chce ale po 2 miesiacach od tamtej sytuacji dowiedziałam sie ze przez cały nasz zwiazek zdradził mnie z ...7 kobietami:D Mam nadzieje ze w miare jasno Ci to opisałam. Tak ja ktos tu wspomniał ...moze chce uspic Twoja czujność, chociaz mam nadzieje ze nie trafiłas na takiego dupka jak ja bo to był ewenement;P

Gość jeśli Twoj facet
chce przejrzeć tylko listę gg to mu ją pokaż. Moj widział kogo mam na liscie, ale nie czyta moich wiadomości. Podobnie z smsami też do nich nie ma dostępu. I tu nie chodzi o to czy mam coś do ukrycia ale o to ze np. moja przyjaciółka czy ktos z blizszych mi znajomych moze mi napisać o swoim problemie i dlaczego on ma to wiedzieć

Gość Szara Ada
Moim zdaniem kontakty to żadna tajemnica….ale żeby chciał zajrzec w archiwum to bym mu figę z makiem pokazała….nie dlatego, że mam coś do ukrycia, ale dlatego, że mam prawo do swojej prywatności o! Mój nie ukrywa przede mną haseł do swoich skrzynek, do nk…ale ja wiele razy mu mówiła, nie chcę ich znać…i tez nie chcę, żeby on znał moje….

Gość burak pasterny
a andrzej but znów schudł i ma małe buciki

Gość kokokop
Odkąd go poznałam nie korzystam z gadu-gadu. Znajomych mam pod ręką tak więc nie potrzebuję tego komunikatora. Lista nie zmieniła się od ponad roku, nowych rozmów także nie ma. Do telefonu ma dostęp 24h. Często ma okazje zajrzeć, ale nie wiem czy to robi. Tak czy siak są tam smsy tylko od niego:) Ma zaufanie, bo nigdy nie dałam mu powodów do zazdrości. Jeśli facet chce Cię sprawdzać to znaczy, że podejrzewa Cię o coś. Jeśli chce niech sprawdzi zobaczy, że miał bezpodstawne podejrzenia to mu głupio będzie, że zwątpił w Ciebie i więcej tego nei zrobi.