Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona...82

PYTANIE o czop

Polecane posty

jak dokladnie wyglada czop? czym rozni sie od sluzu, uplawow? jak go zobacze bede odrazu wiedziala ze to czop czy moge go pomylic z sluzem?

u mnie nie dało się go z niczym pomylić. było go baaaaardzo dużo. taka rozciągliwa galaretka, u mnie lekko różowa (ale oże być bezbarwny, biały lub czerwony). powinnaś od razu go rozpoznać, bo nigdy wcześniej czegoś takiego nie miałaś :P

Gość PaniKaczorek
czop nie zawsze wypada :-)

w pierwszej ciąży odszedł mi kilka godz przed porodem ( dużo śluzu o konsystencji białka kurzego, z pasmami krwi ) w drugiej ciąży nie wiem nawet kiedy wypadł, w ogóle go nie widziałam.

Gość ola la la la la ola ola
Mi odszedł tydzień przed porodem Zazwyczaj mój śluz to ciągliwe bezbarwne nitki, a wtedy też były to takie nitki, ale bardzo grubeeeeeeeeeee (taki jakby masywniejszy śluz) i zabarwione dość konkretnie krwią, a czasami tylko różowe :)

Gość pytam o relling
taki różowawy śluz-ale na pewno go zidentyfikujesz

nie zawsze. Może odejść nawet na 2-3 tyg przed porodem jak i na kilka godzin przed. Nie ma reguły.

a szkoda,ze nie w dniu porodu.bylby to kolejny znak ze juz sie zaczelo i moznabyloby przygotowac sie na odejscie wod plodowych

Gość bebebebe
Mi czop odszedl 2 tygodnie przed porodem ,nie odszedl w calosci tylko po trochu takiej rozowej galarety mi wylatywalo.