Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mikakamila

czy do 3 razy sztuka?

Polecane posty

wszystko, co zdarza się raz, może już nie przydarzyć się nigdy więcej, ale to, co zdarza się dwa razy, zdarzy się na pewno i trzeci. Czy wierżyc do 3 razy sztuka co o tym myslicie ? chodzi mi czy można dac 3 raz szanse facetowi?

Gość limit szans kończy się
na drugiej. jesli to niczego nie uczy drugiej strony to nie ma co dalej tego ciagnac.:o

może napisze od początku poznałam fajego faceta przed wyjazdem zagranice wszystko się super układało ale już miałam załatwiony bilet i prace więc musiałam wyjechac stwierdziłam co ma byc to bedzie przez dwa miesiące mielismy kontakt potem zgubiłam tel i kontakt się urwał po 4 miesiącach wróciłam do Polski udało mi się nawiązac kontakt dzieki jego szwagierce przez gg jednak on miał juz dziewczyne gdyz myslał ze go poprostu olałam... więc próbowałam o nim zapomniec jak myslałam ze mi się to udało to po 14 m-c spotkalismy sie przypadkiem na dyskotece od tego momentu sie spotykalismy jednak po 2 -m-c przez jego problemy wszystko sie urwało więc znowu stracilismy kontakt wiem ze pare razy spotkał sie z jakąs dziewczyną może nawet byli parą po 4 m-c znowu zaczął do mnie pisac pisze prawie codziennie chce mnie zaprosic na kocert na dyskoteke kocham go ale nie wiem czy powinnam kolejny raz się w to pakowac :(