Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gonia1987

ODCHUDZAJĄCE SIĘ MAMUSIE KARMIĄCE

Polecane posty

Jestem mamą 15miesięcznego Wojtusia i 1,5miesięcznego Maciusia. Po drugiej ciąży zostało mi 10 kg do zgubienia.Karmię piersią i dlatego nie mogę przejść na drastyczną dietę. Nie mam silnej woli a wiem, że razem raźniej:) Chciałam założyć topik, na którym mamy karmiacę piersią będą razem gubić kg. Co wy na to?

chętnie się przyłącze!!! Ja urodziłam 5,5 miesiąca temu. Karmię piersią. Chciałabym zrzucić przynajmniej 15 kg.

Gość K.wiatek
Ja mam 5-miesięczną córkę !!! Nie wiem ile zostało mi do zrzucenia bo panicznie boję sie wagi .... ale pod koniec marca wracam do pracy i chciałabym zmieścić się w moje firmowe ubranko :) w rozmiarze 36, teraz noszę 38/40 !!!

Ja ważę 67,5 kg, a przed ciążą ważyłam 56 przy 172 cm. Chciałabym zrzucić choć 8-9 kg. Zaczęłam moją walkę z tłuszczem 2 tyg temu (ważyłam wtedy 70 kg) chodzę 3 razy w tyg na basen, jem małe porcjje, ale częściej - no i pilnuję, żeby jednak dostarczać organizmowi 2000 kcal, no bo przy karmieniu nie można tak nagle ograniczyć kcal do np.1500...no ale i tak chodzę głodna..........

Gość nivea85_85

kurde gonia urodziłas juz 2 szkraba i nawet do nas nie zajzysz na topik Młodziutkie mamusie :P a jak tam u ciebie widze, że drugie dzieciątko tez chlopczyk a jak rodzinka zareagowała :) wpadnij do nas na Młodziutkie w koncu sama ten topik zalozylas :) Krasnalek:)