Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajka34

krew miedzy nogami

Polecane posty

Gość hahahhahahahhahhahahahhaha
to jest prowo.....:D:D:D:D:D:D:D:D jaka choroba? chora to Ty jestes ale na glowe :D:D:D:D:D:D:D:D

Ale ty na poważnie nie wiesz że to miesiączka?? czy głupie żarty sobie robisz? Bo nie widzę by kogokolwiek to bawiło:(:( dziewczyna w twoim wieku powinna wiedzieć co z tym zrobić..

Gość drench
Corega tez powinna npomoc

Gabryska......Ale jak nie ma jej mamy i nie ma ja kto uswiadomic to sie nie dziw....:) :) :) Dobrze ze tu napisala chociaz.....:) nawet jesli ktos robi sobie jaja Ty masz poczucie ze komus pomoglas:):)

Gość kajka34
naprawdeie wiem co to jest miesiaczka. nigdy o czyms takim nie slyszalam

No to juz chyba mniej wiecej wiesz:) i nie ma sie czym przejmowac:) Kup podpaski zaloz na majtki:) i zmieniaj co jakis czas...w zaleznosci od krwawieniaaa:)

Gość hahahhahahahhahhahahahhaha
dziewczyno nie osmieszaj sie bo zal :O

motyleek w skzolach w kolko o tym gadaja, jak nie nauczyciele czy pielegniarka to koledzy ;P

W każdej szkole powinny być zajęcia ''wychowanie do życia w rodzinie'' to by ją uświadomiło.. Ale ja uważam że każda dziewczyna o tym sama wie:P

Dziewczyny dziewczyny.....postawcie sie w kazdej sytuacji...Mialam tez kolezanke ktora nie mieszkala z Mama.....a z tata bala i wstydzila sie o tym gadac......Jak dostala okres to sie biedna rozplakala bo nie wiedziala co to jest.....Wiem ze to moze dziwne sie wydac pomimu tych lekcji w szkole.....ze 15 letnia dziewczyna nie wie co to okres.....ale jak nie wie to sie musi o tym dowiedziec bo bedzie z tym zyla dluuuugielata:)

Proszę was, to wy ośmieszacie się dając się tak łatwo prowokacji :P 15 lat i nie wie co to miesiączka? marna prowokacja ;)

Motyleek na jakim siwecie zyjesz i ile masz lat? Aktualnie sprawy seksualności porusza się w szkole, takie są wymogi ministerstwa. niektorzy mają na biologii ciało czlowieka w VI klasie, niektórzy w VI, ale autorka ma rzekomo 15 więc jest już w gomnazjum. Dodatkowo, o sprawach miesiaczki i seksu dziewczyny rozmawiają miedzy sobą. tak wiec niemozliwe jest aby 15 letnia dziewczyna nie wie co to miesiączka

ach:):) Nie ma sie przeciez czym przejmowac....Nawet jesli sobie ktos robil zarty......:):):)

Ann_a moze ona do cholery nie miala z kim pogadac?? dopuszczasz do siebie mysl ze moze nie ma dobrej kolezanki....Kurcze .....badzze bardziej wyrozumiala...

jedyna myśl jaka nasuwa mi się do głowy to, to , że nie chodzila do szkoly. Nie interesuje mnie to, czy makolezanki czy nie. W szkole w podstawowce mowi sie o okresie, ciązy i seksie tak wiec daj sobie spokoj z tlumaczeniem, szczegolnie za sama popatrz, autorce znudzila sie juz prowokacja

Gość kajka34
to nie jest zadna prowokacja...

Ann_no okay....kazde ma swoje zdanie na ten temat.....nie bede juz z Tobaa polemizowac......Bo nie wiem jak moze Cie nie obchodzic czy ktos ma te kolezanki czy nie....Kurrr nikt nie powinien byc sobie sam.......... aaa co do szkolyy to u mnie w podstawowce tylko raz nam o tym mowiono......a wiec sie nie ma co dziwic...rozne sa zacofania na swiecie.