Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młode pokolenie....**

Nastolatki ?

Polecane posty

Gość Zdezorientowana134
ja mam 14 i też mam starszego brata.... mhm.. BA nawet dwóch.. Ale żyjemy w zgodzie:) (oni mają po 27 lat;d) Doradzają mi itd... Akurat z rodzeństwem problemu nie mam

hej ;P tez uwazam ze dorosli uwazaja nasze problemy za blahe i niewazne a wg mnie sa tak samo dla nas powazne jak ich problemy dla nich. poomimo tego wszystkiego chcialabym miec cale zycie 16 lat i sie nie starzec bo to przeciez najpiekniejszy wiek no nie? :D

Zdezorientowana - bo oni już dorośli. U mojej mamy są trzy okresy dojrzewania obecnie - moich dwóch braci i siostra. jak tam pojadę... No słowo nie opisze, język nie wypowie... jakie te smarkacze potrafią być głupie..

Gość logiteszka
cukrowa 16 nie wcale nie najpiekniejszy..22 ? oj tak mysle ze bylby akuracik ;) 16 tyle zakazow ,wszystkiego...

Gość Zdezorientowana134
singri - tak.. dlatego mam o jeden problem mniej i z tego się akurat baaardzo cieszę:)

Gość studentka na politechnice
chciałam się podpisać pod drugą wypowiedzią (ŻE NIBY NIC) :) W momencie gdy poszłam na studia moje wszystkie dotychczasowe nastoletnie problemy zniknęły i wydały mi się całkiem błahe ;) zamieniły się magicznie na sesję i konieczność wykombinowania czasu na sen pomiędzy imprezami :D

a 22 jaki jest? bo 16 to mlodosc, nastoletniosc, pierwsze milosci, przyjaciele, imprezy i w ogole, naprawde podoba mi sie ten wiek, nie chce doraastac bo boje sie starosci i w ogole, jak skoncze 20 to mysle ze to wszystko sie skonczy, zacznie sie trudny okres studiow, praca, dorosle zycie i zarabianie na siebie, odpowiedzialnosc i koniec beztroski

Gość logiteszka
no ja mam 16 lat i ja wiem czy tyle tych imprez :O

ja niestety nie mieszkam w polsce i czuje jak mlodosc sie ulatnia i marnuje :( bo tu nie mam przyjaciol, chlopaka, imprez ;/ dopiero jak jade do polski to sobie odzyje troche ale teraz...;/