Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majowa pani

kto z dziewczyn pracuje bądz pracował na produkcji

Polecane posty

Gość majowa pani

??

Gość majowa pani
nikt??

Gość majowa pani
bo sluchajcie ja mam taki dylemat jakis rok temu pracowałam na produkcji, latwo nie bylo ale z czasem sie przyzwyczailam i nawet polubilam te prace, obecnie pracuje jako pracownik umyslowy, czyli 12 godzin siedzenia w biurze co drugi dzien. Przyznam sie szczerze ze obecna praca mnie dobija, sstwierdzilam ze nie potrafie usiedziec na doopie tyle godzin i bardzo sie przez to męcze,a w dodatku stalam sie strasznym leniemm dziwne nie ? chcialam teraz wrocic na produkcje co wy o tym sądzicie? dobrze bym zrobila?

Gość ja robię na produkcji
a kąkretnie na wtryskarce robię, co chcesz?

Gość debowemocne pije
a jak z zarobkami?tu i tam?

Gość majowa pani
teraz dostaje 6 zl na godzine na czysto wiec wychodzi cos ponad tysiąc a na produkcji nie wiem jak teraz zarabiają ale wiem ze soboty byly 100 procent platne a niedziele wiecej plus dodatek nocny

Gość majowa pani
powiem wam szczerze ze teraz nie umiem sie odnalesc w srodowisku w ktorym pracuje, ludzie jacys tacy inni podli czasem, ordynarni a ludzie z poprzedniej pracy..no coz powiem wam ze są biedni ale szczerzy mili jakos tak zawsze powiedzą cieple slowo tak jakos lepiej mi sie tam pracowało wsrod tamtych ludzi

Gość majowa pani
ale z drugiej strony jestem teraz poważana, bo jestem pracownikiem umysłowym, a nie jakims tam robolem :P