Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rwu89xfjiwr-0

Mój facet ogląda zdjęcia xxx

Polecane posty

Gość rwu89xfjiwr-0

witajcie, mamtaki problem. Mój facet ogląda zdjęcia lasek xxx, kurcze jakoś filmy xxx mi nie przeszkadzają , ale te zdjęcia........ Wydaje mmmmmi sie że nie jestem juz dla niego atrakcyjna i dlatego ogląda zdjęcia tych dziewczy. Czy może facetów cbardziej podniecaja zdjęcia niż filmy?

Gość prawdziwy_facet
ja tez, i tryskam ci w pysk kutasem

Hmm jeśli oglądasz film z przystojnym aktorem tak że ciebie oderwać nie wolno to uważasz że twój facet jest już dla ciebie nie atrakcyjny?

a ja cie rozumiem po co ma sie gapic na jakies laski skoro jedna gola ma w domu? moze jeszcze powiecie, ze normalne jest zeby walil przy tym konia? tez bylabym zazdrosna, ze wlepia wzrok w jakies panienki

Gość wasz mentor
kom kom myster didżej . .. ...

Gość Sratatatatatatatatata
eee tam :-P chcialas miec psa co dostaje erekcji na widok obcej suki to masz :D moja rada-kopnac w dupe i znalezc takiego dla ktorego tylko ty bedziesz obiektem seksualnym :D

Gość rwu89xfjiwr-0
filmy porafie zrozumieć, bo to może podniecic jak coś tam sie dzieje, ale te zdjęcia. raz mu powiedziałam że filmy spoko bo rozumiem, a zdjęcia jakoś tam- poniżające to troche. to powiedział że rozumie i pokasował. ale dzisiaj patrze a tu otwiera mi sie strona z dupami.

Gość blądiii
MÓJ TEŻ ZACZĄŁ OD ZDJĘĆ , POTEM FILMY I OCZYWIŚCIE INTERNET SKOŃCZYŁO SIĘ U PSYCHOLOGA BO MU PRZESTAŁ STAWAĆ JAK BYŁO TRZEBA, PRZESTAŁ ODCZUWAĆ POTRZEBĘ KONTAKTU Z CIAŁAM RZECZYWISTYM, NIE UMIE SOBIE Z TYM PORADZIĆ DO DZIŚ A MINĘŁO 10 LAT, ROZESZLIŚMY SIĘ BO NASZE POTRZEBY BYŁY INNE, JA MUSZĘ CZUĆ CIEPŁO DRUGIEGO CZŁOWIEKA , JEMU WYSTARCZY KIEPSKIE ZDJĘCIE, ŻAL MI GO BO DUŻO TRACI.

Gość blądiii
ps. mam 17 lat i czesto pisze tu takie głupoty :(