Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andżela26

nie ma okresu

Polecane posty

Gość andżela26

proszę pomóżcie , ostatni okres miałam 5 grudnia 2008, czyli spóźnia się już prawie miesiąc, nie jestem w ciąży ,nie odchudzam się, nie biore tabletek antykoncepc.,nie mam stresów,do lekarza jestem umówiona dopiero na czwartek, nie wiem co to może być, zawsze byłam okazem zdrowia -chociaż okresu raczej nigdy nie miałam regularnie- ale żeby już miesiąc, czytałam już kilka forów ale wszystkie były dla 17, 18 latek , a ja mam już 26 i urodziłam dziecko, jakie sa sposoby aby pomóc okresowi powrócić, i co to może być ze go juz tyle nie ma, proszę piszcie

Gość andżela26
i przyznam się że nie miałam badań robionych od 5 lat

Gość no Ty nie wiesz to skad my
mamy to wiedziec? powodow moze byc mnóstwo.

Gość andżela26
no własnie ... czasami moze ktoś tak miał, ale wszystko się okaże juz w czwartek

Gość dobre to
Nawet lekarz może nie odnaleźć przyczyny. Moja koleżanka ma takie problemy od zawsze. Okres ma tylko wtedy kiedy dostanie zastrzyk na wywołanie. Kiedy planowała zajść w ciążę, nie wiedziałą nawet jak dni płodne wyliczać, bo okres tak sam z siebie przychodził jej raz na 3 m-ce. Miała robione przeróżne badania. Przyczyna pozostała niewykryta. Ale może w twoim przypadku będzie inaczej. Powodzenia.

Gość andżela26
mam nadzieję że to nic poważnego

Gość andżela26
moja mama ma problemy z tarczycą, ja nigdy sie nie badałam