Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abakuys

ci co nie zdali!!!

Polecane posty

Gość abakuys

jest tu ktoś kto nie zdał z jakiejś klasy do następnej? dlaczego tak się stało? ile mieliście lat i przez co zostaliście?

Gość kobieta z hawańskim cygaro
Ja nie zdałam w przedszkolu do starszaków no i niestety kiblowałam - miałam 4latka

Gość abakuys
na serio sie pytam. jest to dosyć ważne dla mnie, więc proszę o normalne odpowiedzi.

Gość bbbddd
2 razy .. nie chodzenie do szkoły :o

Gość abakuys
czyli rozumiem nieklasyfikacja, a co za tym idzie nie zdałaś/eś? i nie chodziłeś do szkoły- to znaczy wpadałeś raz na tydzień czy w ogóle cały rok nie było Cie? i jak to wpłyneło na Twoje życie- 2 lata w plecy w końcu.

Gość gsdaasgsd
moim zdaniem to kompletna głupota - rok w plecy trzeba byc naprawde leniem, w dodatku bezopciachowym:O ale to chyba teraz normalne, moja siostra, która chodzi do gim, ma w klasie piatke uczniow, ktorzy nie zdali - jeden z nich siedzi w 2 klasie juz 4 rok, drugi ma 8 zagrozen:O

Gość bbbddd
to roznie bywalo.. nie bylo mnie tydzien, dwa ciagle albo szłam raz,dwa albo trzy razy na tydzien i to nie na wszystkie lekcje . nie zdarzylo sie zebym byla caly tydzien bez przerwy :P wplynac nie wplynelo wcale nie czułam tego poprostu ze nie przeszłam

Gość abakuys
wpłyneło- w sensie,że nie mogłaś się dostać na studia/ nie masz teraz zawodu czy coś w tym stylu ;)

Gość abakuys
upupup

Gość abakuys
up