Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaczne znow chodzic

spowiedz? jak to u was wyglada?

Polecane posty

Gość zaczne znow chodzic

co mowicie na poczatku? i czy tez "ostatni raz u spowiedzi bylam/em ...pokute odprowailem Pana Boga obrazilem nastepujacymi grzechami.." czy inaczej?

Gość myslalam ze
zaczyna sie od "niech będzie pochwalony Jezus Chrystus"!!

Gość dfghj
jak juz ide to ''ostatni raz do spowiedzi bylam ... popelnilam nastepujace grzechy.... '' i na zakonczenie co mnie dobija bo nie rozumiem po co mam sie tak wysilac ''wiecej grzechow nie pamietam za ktore serdecznie zaluje i postanawiam sie poprawic a ciebie ojcze duchowny prosze o rozgrzeszenie i nadanie mi pokuty'' to tak na marginesie:d bo pytałas o poiczatek:D

Gość zaczne znow chodzic
no dobra ...szczerze mowac nie bylam pewnie z 3 lata u spowiedzi ..postanowilam to zmienic.. no ale nie powiem "szczerze mowiac nie bylam u spowiedzi 3 lata nie pamietam calego wierszyka ale grzechy wymienie po kolei"

Gość abakuys
"ostatni raz u spowiedzi bylam/em ...pokute odprowailem Pana Boga obrazilem nastepujacymi grzechami.."- tak wyglądała jak jeszcze chodziłam do spowiedzi.

Ostatni raz byłam u spowiedzi kiedys tam, obraziłam Pana Boga następującymi grzechami: blablablabla. Więcej grzechów nie pamiętam, za wszystkie grzechy serdecznie żałuje i postanawiam się poprawić i więcej nie grzeszyć a ciebie Ojcze Duchowny proszę o zbawien- ną pokutę i rozgrzeszenie. Ostatni raz byłam u spowiedzi 2 lata temu (z musu) i nie wybieram się tam przez najbliższe kilka lat :P

Gość zaczne znow chodzic
no ja tez nie bylam sporo ale teraz musze isc... wypada.. i chyba dobrze by bylo

Niby spowiedź oczyszcza, czy coś tam... Ja się przed nią, w trakcie i po czułam jeszcze gorzej :O

Gość zaczne znow chodzic
ale musz eprzyjac komunie świętą

Gość zaczne znow chodzic
.

"szczerze mowiac nie bylam u spowiedzi 3 lata nie pamietam calego wierszyka ale grzechy wymienie po kolei" własnie tak powiedz najlepiej, będzie na luzie;) oni lubią nawrócone owieczki:P podobno zakonnicy lepiej spowiadaja, wiec masz okazję, to tam sprobuj.

Gość ja jak byłam mała
to czułam po spowiedzi taką lekkość,a teraz nie czuję nic,miimo że nie mam jakichś poważnych grzechów mówę raczej wszystkie