Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

memoories

POMOCY! !!!!

Polecane posty

Od ok. 3 dni boli mnie pochwa. Wsumie nie tyle co boli, ale szczypie troche. Obudziałam się rano z takim \"bolem\". Pochwa szczypie mnie w nocy przez co sie budze.;/ i rano. W dzień mało co. Jak dotknę moją łechtaczkę wtedy już mnie nie szczypie,lecz boli. Tak samo jesli dotykam glebiej pochwę. Wsumie to prawie wcale nie mogę jej dotknąc bo boli. Mam też dziwny śluz. I takijak powinien być. ale razem z nim mam też takie grudki białe. Nie wiem jak to opisać. Dość dziwne. Dodam, że caly czas od kilkunastu dni uprawiałam petting z moim chłopakiem. Czy to miało jakiś związek?? Teraz przestaliśmy uprawiać petting [od tych trzech dni] bo się boję. Mogła bym go uprawiać, ale troche by bolało no i obawiam się. Kiedyś miewaałam cos takiego ze mnieszczypało/..ale mijało mi to szybko. A teraz nie wiem .... Nigdy mi się coś takiego nie zdarzyło. A do lekarza nie chcę iść. Nigdy nie byłam jeszcze, ponieważ nie mam potrzeby nie współżyje, miesiączki są ok. Pomóżcie mi....

Gość ja mówie ze...
masz grzybice, idz do gina a na poczatek kup sobie w aptece bez recepty maść CLOTRIMAZOLUM (OK 3 ZL) i smaruj zewnetrzną część pochwy

Gość lady gienia
pewnie grzybica - jak najszybciej do ginekologa! da ci antybiotyk dopochwowo i przejdzie

Ja bym jednak radzila isc do lekarza. Moze to i nic powaznego ale chyba lepiej szybko sie tego pozbyc. nie leczone zawsze moze sie pogorszyc. Podmywaj sie rumiankiem, moze popytaj o jakas masc w aptece. Nigdy tak nie mialam wiec ciezko mi coskolwiek powiedziec;/

Gość oto recepta
pójdźże do kuchni, usmaż sobie dużo pieczarek na największej patelni jaką tylko znajdziesz- gdy pieczarki będą gotowe, chwyć patlenie oburącz i pierddolnij sie nią z całej siły w łeb. KPISZ CZY O DROGE PYTASZ? Do lekarza! Ale już!!

Gość ja mówie ze...
CLOTRIMAZOLUM musisz smarowac conajmniej 2 tygodnie, mnie zawsze pomagało na swędzenie, pieczenie i takie tam

Gość szparek
Przychodzi Baba do ginekologa. - Panie Doktorze szczypie mnie w pochwie. Lekarz zbadał. - Ma Pani grzybicę. Na to Baba. - Ale ja na grzyby nie chodziłam. Co gorsza opowieść jest autentyczna. CHŁOPAKI, SZORÓJCIE RĄCZKI PRZED PALCÓWKĄ!