Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rossmanakaaa

jakie to pieluszki?????

Polecane posty

Gość rossmanakaaa

Witam dzisiaj widzialam w rossmanie za 21zł pieluchy takie w żółtym opakowaniu rozmiar 5 wiecie może czy one sa dobre ? jaki materiał czy maja taka cerate? czy sa z tworzywa takiego jak normalne pampki? wiem ze są takie niebieskie i one niczego sobie ale tych zółtych jeszcze nie miałam a na opakowaniu nic nie bylo napisane jakie to są ? orięujecie sie

Gość rossmanakaaa
HALLO?? wie ktoś może?

Gość rossmanakaaa
upup:-)

Gość odradzam
bo te pieluszki są foliowe, więc jak nie chcesz żeby twoj bobas sie nie doparzył, to lepiej dopłac 3 zł i kup papierowe, które przepuszczają powietrze!!

Gość rossmanakaaa
Diękuje bardzo :-) nie teraz juz napewno ich nie kupie chciałam sie zapytac bo własnie jestem przeciwniczką takich pieluch i chciałam sie upewnić

Gość HGFFDD
a propo pieluch gdzie sa teraz jakies promocje na pampy?????

Delikatesy Centrum - o ile u Ciebie są. PAMPERSY JUMBO pack z chusteczkami gratis - .kosztują 46,99W Tesco za 40,99 ale nie wiem ile w paczce.

W Biedronce jest teraz promocja na Huggies Premium - wszystkie rozmiary po 32,99 zł za paczkę i w prezencie mały polarkowy kocyk. Od 28 stycznia w Carrefourze będzie promocja na Pampers Active Baby, wszystkie rozmiary po 35,90 zł za paczkę, do tego bajka na DVD.

AnnaSznOglądam foty, sliczne dzieciakidasz przepis na torcik bezowy? tak ladnie proszeeee ;)

Zaraz ci wyślę na maila przepis na torcik bezowy;) Dzięki za miłe słowa:)

Bardzo Ci dziękuję! Wytnij tylko WYTNIJTO (ochrona przed spamem) :)A swoją drogą jestem w szoku jak bardzo synek podobny jest do taty a crka do mamy, rzadko się zdarza takie mocne przekazanie genów to jednemu i to drugiemu dziecku - raz przez jednego a raz przez drugiego rodzica) - u nas niestety wszyscy powątpiewają, czy nasza córka jest nasza.. podobna do nikogo ;))))

No właśnie nie wiem, czy w każdej Biedronce ta promocja na Huggies. U mnie w Szczecinie są, wzięłam od razu dwie paki, niech leżą.

AnnaSzn - no niestety, mail nie dotarł ;( Jeśli jeszcze nie wysłałaś to nie pospieszam, ale piszę bo może nie wycięła WYTNIJTO z adresu?

ngLka, wysłałam wczoraj ten przepis wycinając to \"wytnijto\" z adresu, a i tak dostałam powiadomienie, że mail nie doszedł (chyba było, ze nie ma takiego użytkownika). Jakiś błąd jest, nie wiem. Teraz jeszcze dwa razy do ciebie maila wysłałam, daj znać, czy doszedł.

Gość byyyyrt5
rossmanowe zolte nie są ceratowe co wy głupoty gadacie,w rossmanie nie ma ceratowych!!!

ponawiam pytanie o promocje na huggisy w biedronce. Nadal ona trwa? ile sztuk jest w paczce?

ja używam żółtych z rossmana gdzie wy tą ceratę tam widzicie??? są bardzo dobre

U mnie w Biedronce są jeszcze te Huggiesy z kocykiem w prezencie, ale nie mam pojęcia do kiedy po tej cenie, chyba do wyczerpania zapasów. Ja kupowałam Rozmiar 4 - 66 sztuki w paczce za 32,99. Mniejsze rozmiary są również, w tej samej cenie, a ilość pieluch większa im mniejszy rozmiar.

dzięki za odpowiedz:) zaraz sie przejde może jeszcze będą. Ja potrzebuje na 10 kg nie pamietam jaki to rozmiar, no ale to i tak tanio jak za czwórki 33 zł