Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niuniunia

moj facet mnie oklamal ze spal z 3 kobietami!

Polecane posty

Gość niuniunia

mój facet powiedzial mi na poczatku znajomosci kiedy zapytalam ze spac z 3 kobietami,widzial ze ja nei bylam zadowolona z tego faktu bo ja z zadnym .czesto pozniej pytalam a kto to byl a jak a gdzie i sprawialo mi to przykrosc jak sobie pomyslalam o tym.on po 2 latach związku powiedzial ze to nie byl seks...klamie ?powiedzial tak zebym sie w koncu odczepila i skonczyl sie temat czy serio nie spal i sklamal jesli tak to po co>???ja nie rozumiem facetów.po co mialby klamac ze mial tyle kobiet

Gość omg fck
jesteś jebnięta. daj sobie na wstrzymanie ... po co go o to pytasz?!

Gość bo mu było głupio może
? mój mi powiedział że spał ze swoją dziewczyną z którą był wiele lat, ze mną zaczął być jak miał 28 i po rozstaniu mi powiedział że byłam pierwsza! :O

Gość a co cie to obchodzi.
co bylo to bylo jego przeszlosc jego sprawa!

Gość niuniunia
no chce wiedzieć czy mam sie czego bac i co to za typ!jesli by mi powiedzial ze 15 to nie chcialabym byc z takim facetem

Gość pokazałam mu jak leżakowaliśmy
ale własciwie do czego zmierzasz tymi pytaniami- jaki jest Twój cel? człowiek inteligentny zadaje sobie takie pytanie zanim otworzy paszczę

Gość niuniunia
nie taka jego przeszlosc bo nie jest dla mnie facetem na kilka nocy tylko raczej na cale zycie.obchodzi mnie to i juz,nie obchodziloby mnie absolutnie gdybym sie chciala z facetem poprostu przespac lub wypelnic nim wolny czas

Gość niuniunia
jestem o niego strasznie zazdrona i na sama mysl o tym co robil z innymi kobietami to mnie skreca,nie jestem dzieckiem ,bylam z facetem u którego nie obchodzila mnie jego przeszlosc ale nie zalezalo mi na nim tak bardzo tu jest inaczej niestety:(i glupio sie zadreczam to jest silniejsze ode mnie

Gość niuniunia
a tak w ogole to jak on mnie mógl oklamac w takiej sprawie ,co sobie myslal i po co to zrobil bo to lepiej brzmi niz prawiczek?!kurde

Gość tu macie ..
najprawdziwsza idiotke, ajk jeszcze zadnej nie widzieliscie :o autorke

Gość też mu pokazałam
i przez 2 lata tak się zadręczasz?masakra...

jesteś śmieszna.... facet jest fajny, miły, dobrze Ci z nim, jesteś szczęśliwa - i nagle on Ci mówi \"kochanie było ich 5 a nie 3\" a Ty mu na to liścia i koniec związku? czy ilość partnerek świadczy o tym jakim on jest człowiekiem?? nie dziwie się że facet ma tego dosyć - rozumiem się raz zapytać ale gdzie, z kim?? może jeszcze zapytaj się w jakiej pozycji i czy panna miała orgazm... Idz się lecz... bo widzę że dla Ciebie priorytetem jest to, jak twój facet bzykał inne...

Gość króliczkowa panienka
każdy facet kłamie,dodaje sobie,koloryzuje,że niby takie branie miał,myślą,że nam w ten sposób zaimponują,boją się że ich wyśmiejemy,że są niedoświadczenie.Mój mąż mnie okłamał,że miał 2 przede mną,potem się przyznał(tuż przed ślubem kościelnym,po spowiedzi)żę byłam pierwsza

Gość jestes glupia
i pisze to kobieta, bo powinnas mu dac spokoj. Powiedzial Ci to sie odpierdol od niego. Ciesz sei ,ze tylko z trzeba, bo moj facet to szczerze przyznal, ze chyba nie spodziewalam sie, ze czekal wlasnie na mnie i przeciez on tez nie byl moim pierwszym. Nie wazne co robil wczesniej tylko jaki jest teraz a ty szukasz dziury w calym jakby on moglby teraz odwrocic czas i bzyknac tylko jedna lub wcale :P