Lady Love 3 Napisano Styczeń 26, 2009 dziewczyny prosze was o rade.. wiem ze macie mnie juz dosc.. ale teraz to juz nie sa zarty.. zaniedlugo mam wizyte u ginekologa.. chcialabym jednak wczesniej sie nastawic psychicznie na to co moze mi powiedziec... w tamtym miesiacu mialam krotka miesiaczke 2 dni.. od 17dc dostalam brazowych plamien.. dzis miala przyjsc miesiaczka.. plamienia sie nasiliły... sa brazowe, galaretowate.. bardzo mnie to nie pokoi.. moze wiecie czym to moze byc spowodowane? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość osobista sekretarka Napisano Styczeń 26, 2009 moze mam jakies zakazenie albo ghrzybice pochwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SleepingSun 0 Napisano Styczeń 26, 2009 my możemy co najwyżej zgadywać.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Love 3 Napisano Styczeń 26, 2009 bo niby wszystko jest w porzadku.. nic mnie nie boli, nie ma nieprzyjemnego zapachu.. tylko te plamienia.. sluz tez jest brazowy.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość osobista sekretarka Napisano Styczeń 26, 2009 z tego co pamietam bardzo chcesz byc w ciazy ale nie nastawiaj sie za bardzo zebys sie potem nie rozczarowala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Love 3 Napisano Styczeń 26, 2009 jestem pewna ze to nie jest ciaza.. boje sie ze to cos innego.. nadzerka.. moze torbiel.. niestety nie znam sie na tym zupełnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość osobista sekretarka Napisano Styczeń 26, 2009 tak sie sklada ze my tez sie nie znamy dlatego jedynie wizyta u gina wszystko wyjasni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Love 3 Napisano Styczeń 26, 2009 ehh.. no to zostaje mi tylko czekac na wizyte.. tak bardzo sie boje ze cos jest nie tak.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gogo1 Napisano Styczeń 26, 2009 a tabsy jakies bierzesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myszka mojego misia 0 Napisano Styczeń 26, 2009 moja znajoma jak zaszla w ciaze to plamila jakis czas niby to okres ale jakis marniutki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Love 3 Napisano Styczeń 27, 2009 nie nie biore .. nigdy nie bralam miesiaczka mi sie powoli rozkreca juz mnie nawet brzuch bolec zaczyna wiec martwie sie juz troche mniej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
markotka 0 Napisano Styczeń 27, 2009 Lady Love :D albo miesiączka, albo zaburzenia hormonalne, u mnie takie plamienia były jak miałam konkretne zaburzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Love 3 Napisano Styczeń 27, 2009 no ok ale niby z czego milabym miec te zaburzenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach