Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vcfbgjnhmjm

POMOZCIE !! JA GO NIE ROZUMIEM EHHH

Polecane posty

Gość vcfbgjnhmjm

Nie wiem co robic,co mam myslec ;( Jestem z moim chlopakiem juz 3 lata.Ani razu u niego nie bylam.Nie wiem dlaczego,on odpowiada tylko,,Przypal'' :( Jego brat mi mowil,ze rodzice wypytuja kiedy wkoncu wpadne,ze na obiad zapraszaja,z truja mojemu chlopakowi,kiedy mnie przywiezie,a on ciagle sie im wykreca.Mnie rowniez sie wykreca.Mowi ,ze pojade,a nagle pisze,ze remont,ze awaria itd :( Klamie w zywe oczy.Nie rozumiem .On taki wstydliwy jest.Nigdy nie mial dziewczyny.Z rodzicami nie gada,to taki chlopak co ma swoj swiat.Mowi ,ze rodzice go wkurzaja.Nie wiem jaki ma z nimi kontakt.Spotykamy sie u mnie.Moze jakies kompleksy ma?Ja jestem z miasta,on ze wsi,na poczatku naszej znajomosci nie przyznal sie skad jest,dopiero jak zaczelismy byc razem,to przyznal.Raz tylko bylam na jego podworku.W nocy.Rodzice widzieli mnie jedynie na plycie ze 100dniowki,wesela kuzyna,czy z 18stki kolegi.To wszystko.Chca poznac,ale moj chlopak nie chce.Nie wiem co myslec,nie czuje sie na powaznie.Mialam jutro jechac do niego (setna obietnica).Wykrecil sie,ze ma remont(znow),ze nie jutro,ze nastepnym razem,ze woli do mnie przyjechac i opic prawko :( Kiedys zazartowal ,ze do domu wezmie ta jedyna ,a gdy zobaczyl moja reakcje ,to sie smial i zaczal przepraszac,ze to zart.Ale caly czas mam to w glowie.Bo co mam innego myslec?Powiedzialam mu ,ze skoro znow zlamal obietnice,to koniec z nami :( Nie wzial tego do siebie,bo napisal smsa,,Kochanie jutro wpadne hmm :*'' Co ja mam robic :(?? Co on wyprawia :((??

Gość vcfbgjnhmjm
No strasznie.I mam dosc.Jest mi zle,przykro ,smutno.Nie wiem juz,jak na niego wplynac.Moze milczyc pare dni?Zeby zrozumial,ze moze stracic??

Gość vcfbgjnhmjm
Jeszcze jedno - dowiedzialam sie przypadkiem,ze ma pokoj z bratem.Nigdy o tym nie wspominal.Ja mam pokoj sama.Moze o to chodzi?Kiedys mi nasunal cos takiego,,A gdzie bedziemy siedziec??Mama wejdzie,przypa'' .

Gość vcfbgjnhmjm
Wczesniej byl dzieciakiem w wiekszosci sprawach,ale po ok.roku widze,ze wydoroslal.Koledzy poszli na bok, na zadne imprezy nie jezdzimy,bo woli ze mna spedzac weekend u mnie.Spi u mnie.Ooo,przypomnialo mi sie.Jest straasznie dziecinny do moich rodzicow.Wstydzie sie w oczy spojrzec.Nie ma mowy o rozmowie.Na maxa wstydliwy,to jego mega wada.Czasami czuje,ze to ja jestem facetem w zwiazku ,jesli chodzi o np.zamowienie w rstauracji czy cos w tym stylu ;/ Jego kuzyn mi mowil,ze on taki od dziecka .

Gość mloda...
a ja mysle ze chlopak po prostu wstydzi sie swojej chaty, ty pewnie masz jaks wypasiona, w miare luksusowa a on... bardziej skromna. Na bank tak jest. Zrob mu niespodzianke i po prostu do niego przujedz :)

Gość vcfbgjnhmjm
Jego brat tak samo mi mowil,ze mam sama przyjechac.Postawic go przed faktem dokonanym.Bo juz wszyscy o mnie wypytuja,eh.No fakt,jak tak z zewnatrz patrzy sie ,to mam lepsza chate niz moj chlopak,a jak ma w srodu,to niestety nie wiem .

Gość ggggggggggggggggggggg
pisalas dokladnie to samo prawie co do slowa pare miesiecy temu, spadaj na drzewo z ta glupia prowokacja

Gość ol
moj byly chlopak przez 7 lat zwiazku tez mnie nie zaprosil ani razu do swojego domu (mieszkal z rodzicami i bratem) tylko on nie mial 20 lat a 30+

Gość vcfbgjnhmjm
To nie jest zadna prowokacja,eh niestety:(

jesli on jest wstydliwy, to ty nie musisz nia byc. Juz dawno bym go odwiedzila, tak z nienacka. W koncu to zadne przestepstwo, tym bardziej ze masz od brata wiadomosci, ze wszyscy sa ciebie ciekawi. Mozna miec tylko nadzieje ze cie nie wygoni z przed drzwi...a jesli, to wiesz wtedy ze to dalej nie a sensu. Zrob to bo sie nerwicy nabawisz...a on sie dalej bawi...toba.