Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BonAppetit

Moje libido nie istenieje.. POMOCY

Polecane posty

Gość BonAppetit

witam wszystkich, mam problem gdyz jestem z chlopakiem od 3lat, bardzo go kocham tylko ze mam problem ze samym soba, moje libido jest prawie rowne zero, mimo ze chopak jest cudowny i czeka ze seksem (gdyz tego jeszcze nie robilismy i oboje nie jestesmy doswiadczeni), jest bardzo kochany i codowny, to cos jest ze mna sama jak sobie pomoc? jakies dopalacze na popend wziasc? ja mam 20 a on 22lat

Gość kjhkjh
twoje libido nie istnieje ...moje umarlo..... mam meza i wcale znim nie spie.kocham go ale nie chce mi sie kochac.WCALE! zalamana jestem eh........ nie chce sie zmuszac:(

Gość szparek
Może Ci mama bromu do herbaty i jedzenia dosypuje?

Gość wielbicielka psow
odkrywcy nie istnieja 😭

Gość doświadczonnnna
Jak może istniec twoje libido jak masz dopiero 20 lat??? Poza tym jeszcze tego nie robiliście. To normalne że nic nie czujesz. Po pierwsze zanim nie spróbujesz nie dowiesz sie jakie to cudowne uczucie, po drugie sexu trzeba się nauczyć, nauczyc sie swojego ciała, co nam sprawia przyjemność, no i przede wszystkim - popęd u kobiet wrzasta wraz z wiekiem. Największą radośc z sexu i najlepszymi kochankami sa kobiety około 40 i wzwyż.

Gość sdfbgvn
podnoszę, bo mam ten problem....po urodzeniu dziecka od 3 lat uciekam od łożka...załamuje mnie to powoli...

Gość chlanie to i mi obrzydlo
sdfbgvn..nie dziwie ci sie :o ja tez nie chcialabym sie z lozkiem kochac :P

Gość sdfbgvn
moglabym nawet z lozkiem gdyby mnie podniecalo, ale nic zero.....ani lozko ani facet....

Gość chlanie to i mi obrzydlo
nie wiem co jest gorsze :o nie miec ochoty wcale czy moze takie...chce mi sie ale mi sie nie chce :o