Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co może być przyczyną

Ból brzucha po seksie

Polecane posty

proszę o odpowiedź.

Gość fiiska
tez tak mam... może to stres

Gość fiiska
u mnie to jest podbrzusze...czasem mam takie rzniecia,ze oddychac nie moge

to jest ból podbrzusza. stres raczej nie- jestem 4 lata mężatką. za dużo spermy też nie bo w gumce. może jakieś mięśniaki albo cóś?

Jeśli nigdy wcześniej się to nie zdarzało a nie zmieniałaś pozycji, to warto udać się do ginekologa.Jeśli zaś ostatnio próbowaliście nowości, lub agresywnego seksu, to może być po prostu ból przez zbyt głęboką penetrację

siedem miesięcy temu urodziłam dziecko. byłam już u lekarza ale niby wszystko ok. a mnie boli.

zmien pozycję, czasem po porodzie narządy się nieco obniżająnajbezpieczniejszą dla braku bólu a pozycje:- klasyczna- na jeźdźca (sama regulujesz głębokość)

dziękuję Ci dobry człowieczku. coś może w tym być. a napisz mi jeszcze czy wszystko wróci do normy bo ja lubie od tyłu a teraz cierpie. :(

ciężko mi powiedzieć.. ja jestem 4,5 miesiąca po porodzie i u mnie narządy się.. podniosły, lekarze nie wiedzą dlaczego, więc to pewnie u mnie nie jest normaja miałam taki problem jak Ty - ale przed porodemMylę, że powinnaś zainteresować się ćwiczeniem mięśni kegla (są to mięśnie okalające macicę, zapobiegające obniżaniu się jej)poszperaj w wuyszukiwarce internetowej

dzięki. już idę poczytać. rzeczywiście czytałam gdzieś że powinno się ćwiczyć te mięśnie ale sobie odpuściłam. i to był błąd.