Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dacja22

szantaż. Pomocy!

Polecane posty

Gość Dacja22

Poznałam niedawno pewnego faceta na dworcu. Dość długo rozmawialiśmy w koncu poprosił mnie o nr a ja mu go dałam bo mi się spodobał. Potem on zaczął mi proponować spotkania na seks proponował ,że mi za nie zapłaci. Ja się oczywiście nie zgodziłam . Po paru odmowach powiedział żebym spierdalała i zaczął do mnie wydzwaniać z zastrzeżonego i się wyłączać. Jak mu powiedziałam ,że to on napisał :,,a niby po co kurwo, widzę ,że masz wrogów, uważaj na siebie" . Napisałam mu ,że groźby są karalne ,a on napisal ,,Uważaj na siebie kurwo" . Przestraszyłam się trochę bo on wie jak wyglądam jak się nazywam i zna moj nr. Martwiłybyście się tym?

Gość idiotkaAAAA
daje numery facetom z dworca- powodzenia.

Może nie warto ufać pierwszemu lepszemu facetowi i od razu rozdawac numer ;) Zdaje mi się, że powinno mu przejść jak go zignorujesz..

Gość Dacja22
ale ja go próbuje ignorować tylko on jakoś nie chce odpuścić :( niedawno myślałam ,że już się odczepi bo powiedział ,że szkoda na mnie marnować czasu itd. ,ale znowu dzisiaj napisał

Gość s26
Zmieniłabym numer i koniec szantażu. :O

Gość Dacja22
a da się kogoś zlokalizować po nr tel?

Gość Dacja22
no i teraz będę się bała bo jak np spotkam go wieczorem to nie wiem do czego jest zdolny

Gość hjghjklbjk
nie odpisuj mu ignoruj go to może się odczepi. Jak nie to zmień nr. i nie chodź sama po jakiś zaułkach bo to mało jest psycholi. Potem słyszy się o morderstwach itd. Nie rozdaje się obcym tel