Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

L_0LEK

Na Walentynki

Polecane posty

Witam, Mam takie pytanie do Pań – jaki prezent walentynkowy sprawiłyby Wam największą przyjemność A Panowie – co planujecie kupić swoim ukochanym Paniom na Walentynki? Wiem, że jeszcze trochę czasu do Walentynek zostało. Ale powoli wypadałoby się rozejrzeć za jakimś upominkiem dla ukochanej osoby :)

Gość można kupić
kobiecie bieliznę :) albo jakieś perfumy, które lubi :)

Gość beksa lala
mnie cieszy cokolwiek byleby cos przytargal:D liczy sie, ze pamieta:)

Gość Powiem wam...
że ja planuję się zaręczyć z moją dziewczyną w Walentynki :) To chyba miły prezent na Walentynki :) Tylko nie mam jakoś pomysłu gdzie to można zrobić, i czy w sposób tradycyjny czy w jakiś zwariowany sposób :) poradzcie coś :)

Gość beksa lala
Walentego to bardzo odpowiedni moment:) co do reszty jestem za tradycja, wiec raczej Ci nie doradze:(

Gość Powiem wam...
zastanawiam się nad pierścionkiem :) poszaleć finansowo, czy raczej skromnie? powiem szczerze, że nie dysponuję zbyt wielką kwota i nie jestem zamożny :) Ps. czy wszystkie pierścionki można ewentualnie pomniejszyć? chodzi o zmniejszenie rozmiaru u jubilera :) bo kurcze wiem jaki ma rozmiar paluszka tylko się zastanawiam czy kupić taki w sam raz czy może o jeden rozmiar większy? bo może być trak, że kupię rozmiar pierścionka tak jak ostatnio a tu nie wejdzie na paluszek :(

Gość beksa lala
pierscien zmniejszyc prawie zawsze mozna, chyba ze kupujesz na ten sam palec, to raczej nie bedzie potrzeby.kupujac , po prostu zapytaj na miejscu czy bedzie mozna go zmniejszyc:) na Twoim miejscu wybralabym wiekszy bo to roznie bywa - ja np. mam ciut grubsze palce prawej reki:D poza tym my kobitki raz/miesiac zartzymujemy wode w organizmie, wowczas wielu paniom puchna palce:( z takim dopasowanym moze to byc dokuczliwe:)

Gość Luśka z W...
Czekoladki Ale tylko dlatego, ze niczego mi nie potrzeba, a czekoladek nie kupuję z rozsądku, więc byłabym usprawiedliwiona itd.

Gość Powiem wam...
co z tym finansowym szastaniem pieniedzmi na pierscionek? radzicie skromny czy raczej się postawić. to jest raczej kobieta skromna, więc może sie poczuć trochę nieswojo

Gość Luśka z W...
Jeżeli pytasz o pierścionek zaręczynowy to powinieneś się trochę postawić

wybierz złoty środek- nie musisz szastać pieniędzmi i zaciągać kredytów ale też nie oszczędzaj na pierścionku który przecież ma być zaręczynowy(!). Cena pierścionka nie jest oczywiście miarą Twojej miłości więc wejdź do jubilera i wybierz ten który Cię zachwyci i którym chcesz obdarować kobietę z którą pragniesz spędzić resztę życia- nie zadowalaj się byle czym tylko dlatego ze jest tańsze ani tez nie sugeruj się ceną bo to że drogie wcale nie musi oznaczać że jest piękne. Powodzenia :)

Gość nie daj się pewnie
tylko najpierw upewnij się co do rozmiaru pierścionka nie ma nic gorszego jak dostac pierscionek nie na swoją dłoń

Gość Powiem wam...
ostatnio, gdy jej kupowałem pierścionek to była razem ze mną, mierzyła pierścionek i był idealny, ale wzięła większy o jeden rozmiar bo się boi by go nie zgubić :) i nosi na innym palcu jak zdobyć jej rozmiar by pasował (i zdążyć przed Walentynkami)

Gość miskaaaaaaaaaaaaaa
jak nosi jakis pierscionek to sciagnij jej i wloz na swojego placa tak niby dla zartu, ale tym to sprawdzisz...

Gość Powiem wam...
niby tak tylko ona wtedy może pokapować o co chodzi :) że coś modzę i chce jej taki kupić :)

Gość cbcbb
wystarczy śłiczna czerwona róża i wieczór spędzony razem, to w końcu tylko walentynki

Gość Powiem wam...
ale jakie to święto szczególne dla zakochanych :D

Gość i jak by to było
w Walentynki bez sexu? :) Nudno by było :) To najlepszy prezent :)

Gość najlepszy prezent
na Walentynki to wierna i piękna miłość do tej jedynej osoby. Ale nie tylko podczas tego jednego dnia w roku ale przez całe życie

Myślę, że najlepszym pomysłem na prezent, aby zaimponować swojej kobiecie jest wyjątkowa i wyrafinowana biżuteria. Ja już taką znalazłem i się przekonałem,że to jest strzał w dziesiątkę. Biżuteria ze sklepu Niebieski-koralik jest cała ze srebra o próbie 925, jest wykonana ręcznie i tak ładna jak Pandora. Moja żona gdy dostała pierwszy raz taką biżuterię była zachwycona, wszystkie jej koleżanki pytały się mnie, gdzie mogą kupić taką biżuterię... Z okazji Walentynek są 3 promocje i dzięki temu można zaoszczędzić na kolację. Ja zamówiłem już swojej żonie bransoletkę walentynkową różową i dzięki temu, że zamawiam w zestawie , czyli bransoletkę z koralikami płacę do 132 złotych mniej,ale dwie pozostałe promocje są równie atrakcyjne. Pozwólcie kobietom odzwierciedlać ich indywidualny styl.

Gość i bardzo dobrze
Ja nic nie potrzebuje ale wiem ze i tak cos dostane. Jak zawsze

kobiety lubią sie fotografować i mieć dobre zdjęcia tak więc polecam jako oryginalny prezent sesję foto zakochanych tak dla niej jak i dla niego.